Oglądać tylko z dźwiękiem

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Debile nazwą ją Konfederatką, Korwinistką czy c🤬j wie czym,, a to po prostu dziewczyna która zap🤬la i coś robi, a na drodze leży jej lewactwo.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Póki co jesteś pierwszym wp🤬lającym PL politykę w film o czymś k🤬a zupełnie innym
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.No wyjaśnij mi, że te ekozjeby to nie jest polityka. Poza tym, cóż, jestem o krok do przodu, może dlatego ze mam dwie nogi
podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -PlatonOni na spotkaniach przed akcją dostają instrukcje żeby nie stawiać oporu, a potem powoli wrócić na miejsce więc ściąganie ich z drogi nie ma sensu. Dlatego jakiś czas temu na brytyjskich forach zaczęto popularyzować pomysł, żeby kierowcy wozili kajdanki, takie do zabaw BDSM i przykuwali ich do barierek po odciągnięciu. Nie wiem, czy pomysł się przyjmie ale z przyjemnością obejrzę takie nagranie.
Ale może się nie doczekam, bo ostatnio jakby odpuścili. Może się przestraszyli.
Aż dziw bierze że tam gdzie są ci opłaceni c🤬le nie ma akurat żadnego ale to żadnego czarn .ucha. wystarczyłby 1 i by pozamiatał, a te białe już można to nazwać ścierwem sobie nie poradzi nawet jak stoii do ookola ich 100.
Debile nazwą ją Konfederatką, Korwinistką czy c🤬j wie czym, a to po prostu dziewczyna która zap🤬la i coś robi, a na drodze leży jej lewactwo.
Póki co jesteś pierwszym wp🤬lającym PL politykę w film o czymś k🤬a zupełnie innym
podpis użytkownika
Tutaj KolekcjaNo wyjaśnij mi, że te ekozjeby to nie jest polityka. Poza tym, cóż, jestem o krok do przodu, może dlatego ze mam dwie nogi