i pewnie z tego stresu przedsiebiorca zapomina przypadkiem pracownikom zaplacic pensji, i dla odreagowania musi sobie w zamian kupic co roku nowego mietka, zonie, synowi, corce i kochance![]()
uciazliwe kontrole moze miec sklepikarz (co samo w sobie jest kurewskie) z niejasnego powodu a nie przedsiebiorca. zatrudniajacy kilku-nastu czy wiecej ludzi. chyba nie widziales jak takie kontrole sie zalatwia![]()
trzeba zajebiscie podpasc zeby skarbowka czy inne urzedy sie solidnie dobraly do dupy facetowi. ale smialo dalej wierz w bajki o biednych gnebionych przedsiebiorcach ktorych rzad tlamsi![]()
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónskolewactwo atakuje a tu palikot
"Krul Polski" i już widać, że gimbazjum maczało ręce : )
To przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Jest samozwańczym liberałem, ale jego poglądy i program partyjny świadczą zupełnie co innego.
za przeroszenie w dupie byles i c🤬ja widziales... Wiec skoncz za przeproszeniem p🤬lic... sam mam firme i jakby pracownikowi nie zaplacil na czas to bym szczaw z nasypow wpierdzielal... a teraz poprosze masc na bol dupy...dla mnie k🤬a... bo hemoroidy mi pekaja jak czytam cos takiego co ty wypisujesz...
mare30ks po c🤬ja ty się wypowiadasz w tych tematach?...jak jest temat zachaczający o gopodarkę/ideologię/politykę zawsze widzę twój wpis i za każdym razem się kompromitujesz...k🤬a jego mać, jeśli ja w wieku 32 lat miałbym taką mentalność, brak wiedzy i jeszcze się z tym tak panoszył to chybabym sobie strzelił w łeb...
, ale to NIGDY nie podałeś konkretnego argumentu za swoją sprawą. ?