Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
O k🤬a! No to teraz się wk🤬iłem! "Slash to sprzedajna ciota"?! Dziewczyno idź i nie bluźnij!
Ale Slesz jest c🤬jowy, proponuję posłuchać sobie jak Gary Holt albo Chuck Schuldiner grają (Chuck grał, niestety) i wtedy porozmawiamy o utalentowanych gitarzystach.
Napisałem długi filozoficzny komentarz. Po czym go zmazałem przyciskiem backspace. Gif sprawił, że pojawił się uśmiech na mej twarzy. Znajdźcie sobie może już innego gitarzystę. Za długo Slasha widzę w memach(co sprawia, że ludzie coraz mniej go lubią) Może Paul Gilbert, Joe Satriani, Jimi Page nie wiem Mark Knopfler k🤬a Hendrix.
Slash to dobry gitarzysta, tylko dobry. Jest masa lepszych która poprostu nie jest doceniona, przykładem Brian May, nikt nie zna, każdy słyszał jak grał A giff zajebisty!