podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.Najgorszy jest służbista przyuczający strażnika miejskiego
![]()
Na nic się wtedy zdają prośby i p🤬lenie. Mandat 100%. Ostatnio mi wj🤬 taki 100 zł za przejście nie po pasach. Wciskałem mu kit, ale ni c🤬ja. Przyjmujesz czy do sądu. Panie może pouczenie jakieś, pierwszy raz mi się to zdarzyło (codziennie zap🤬lam tamtędy do pracy, nigdy po pasach, bo nie chce mi się nadrabiać około 80m), ale na nic zdały się moje błagania i prośby, wj🤬 mi 100 zł 7 dni na zapłatę, a we mnie się zagotowało, tak bardzo że po pracy do apteki po maść na ból dupy musiałem zap🤬lać, a jemu pragnąłem tak bardzo wygarnąć, niestety powstrzymałem się bo i tak c🤬ja bym z tego miał, jedynie mógłby mi wp🤬lić kolejne 100 zł za obrazę funkcjonariusza na służbie.
JP na 100%.
Vectrę rozj🤬i to teraz alfą jeżdżą
![]()
Cwaniaki z Kolna w audi.Taki powinien być tytuł.
Kolejny przykład, że kamerka może świadczyć przeciw właścicielowi, ale się nie dziwię to jest kolniactwo!
A Policja, jak policja , zap🤬la może akurat mają interwencję, gdzie chłop pierze naj🤬y swoją babę.
Ludzie najpierw sami bądźcie kryształowi, a później pierzcie czyjeś brudy.
Ps
Oddajcie Krym, weźcie Kolno!