Co trzeba mieć w głowie żeby zrobić takie coś.

Kuźnia Raciborska: Do dramatu doszło 2 kwietnia w bloku przy ul. Świerczewskiego w Kuźni Raciborskiej. Po godz. 21.00 w mieszkaniu na przedostatnim piętrze usłyszano cztery strzały. Jedna z mieszkanek natychmiast powiadomiła policję. Jak udało nam się ustalić, przybyły na miejsce patrol wyważył drzwi i ujawnił dwie osoby leżące w przedpokoju. Miejsce zdarzenia natychmiast zabezpieczono, wezwano straż pożarną oraz antyterrorystów. Ci przyjechali około północy i weszli szturmem do mieszkania. =
![]()
Ja p🤬lę, jaki ty jesteś zabawny. Żebyś ty chociaż miesiąc popracował w środowisku meneli, zwykłych bandziorów i p🤬lniętych psychicznie. Większości psycha nie siada a ty już masz zryty beret. Chociaż gówno widziałeś i gówno o tym wiesz.
Więc zrozum jełopie, że za 2 tysie z hakiem to ty byś rzygał dalej niż widział. Po pierwszym trupie. Więc szanuj innych, bo może być tak, że ktoś ciebie przestanie szanować. I żeby ci wytrącić argumenty z ręki - nie, nie bronię Policji. Natomiast wiem, że ja do takiej pracy bym się nie nadawał. Bo pierwsze co bym zrobił, gdybym spotkał takiego gościa jak ty - to od razu w łeb. A na c🤬j mi iść siedzieć za takiego półgłówka...
Ja sobie życie sam zmarnuję, niepotrzebny mi do tego taki pajac.
Ich praca to nic w porównaniu z tym co widzą ratownicy medyczny i strażacy, a im jakoś psychika nie siada.
Tak? Chyba ci się namieszało w główce. Strażak sobie siedzi w remizie dopóki nie dostanie wezwania do wyjazdów - a tych jest o wiele wiele mniej niż w Policji czy w Pogotowiach Ratunkowych. Policjant ciągle zapieprza po mieście nawet jak się nic nie dzieje. Ratownicy z kolei jeżdżą nawet do każdej sraczki. Strażak nie jest k🤬a narażony na to, że jakiś ciul go specjalnie ugodzi strzykawką z jakąś gównem. Więc nie wyolbrzymiaj zasług strażaków - robią swoje, ale to nie jest te same gówno co policja i pogotowie. Można wręcz powiedzieć, że pogotowie i policja wymieniają się menelami z pokładu na pokładu. Podczas gdy straż, albo smacznie sobie śpi, albo rozcina zmiażdżone auta, albo polewa sikawką. Chyba człowieczku nie wiesz, jak policja współpracuje z pogotowiem, że się k🤬a wypowiadasz. PS. Tylko nie p🤬l, że strażak ci zrobi oględziny miejsca zdarzenia trupka 8 miesięcznego.