policja jest od pilnowania porzadku a nie wyciagania ilosci mandatow, to nie jest j🤬a korporacja, ktora ma zarabiac, to jest p🤬lona sluzba, maja chronic i zapobiegac
co do policji to mialem ostatnio akcje zatrzymala mnie policja na pomiarze predkosci i policjant do mnie ze przekroczylem predkosc, wiec pytam sie niemozliwe ile wam pokazalo? 54km/h w miescie, wiec ladnie powiedzialem ze dziekuje i jade dalej, a ten do mnie ze bedzie robil przeglad techniczny pojazdu czy sie nadaje do dalszej jazdy (samochod wyprodukowany w 2014 roku).
wczesniejszy przypadek z policja jade do urzedu komunikacji po staly dowod, po drodze zatrzymala mnie policja, sprawdzaja dokumenty i zj🤬a policjantka mi mowi ze mi sie dowod tymczasowy konczy, a ja ze tak wiem i jade odebrac wlasciwy, ALE pani policjant dopatrzyla sie, ze na dowodzie rejestracyjnym jest przekreslona jedna cyfra, wiec STWIERDZILA, ze ten dokument jest "falszywy" i musi go zabrac (do odbioru w urzedzie komunikacji), wiec powtarzam idiotce ze jade wlasnie do urzedu komunikacji i ze za chwile bede juz mial twardy dowod rejestracyjny, wiec moge ja wyreczyc, ona ze tak nie moze, ze przepisy i inne takie, po przepychance slownej powiedzialem "kolo c🤬ja mi to lata" i to byl blad bo zamiast dostac 50zl za blad urzednika dostalem 250zl jeszcze za obraze funkcjonariuszki. A teraz najsmieszniejsze cala akcja dziala sie DOSLOWNIE 200 metrow od urzedu komunikacji. jak dojechalem do urzedu i wreczylem papierek ze mi zostal zabrany dowod osobisty to myslalem ze w urzedzie posikaja sie ze smiechu.
Do tej pory 3 razy mierzyli mnie na iskrę.
Do tej pory anulowali mi 3 mandaty.
Nawet sądu na oczy nie widziałem, wystarczyło zapytać czym mierzą i skorzystać z prawa odmowy przyjęcia mandatu. Dokument o anulowaniu przychodzi na adres korespondencyjny i po wszystkim.
Nawet podstawy prawnej nie przedstawiają, tylko info o anulowaniu he he.
Jakoś na inne swoje urządzenia mnie jeszcze nigdy nie chwycili.
Widocznie mój wentylator w aucie szybko zap🤬la![]()
Zapomniałeś wspomnieć w swojej bajce o smokach.. tiaaaa wtedy byłby komplet.
Jak mogli anulować coś, czego nie było? Jeżeli odmawiasz przyjęcia mandatu - sprawa jest kierowana przeciwko Tobie do sądu. Policjanta już wtedy to jebie - sprawą zajmuje się sąd.
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.