tak sie sklada ze pracuje w tej firmie
i powiem wam ze prawo niestety jest smieszne tak jak co niektorzy pisza ... bo kibolka sie bardzo wozi a sady maja w dupie nas jako normalnych obywateli. Prawda jest taka ze ten caly protest rozchodzil sie tak na prawde o godne zarobki dla nas a przede wszystkim o odejscie ze statystyki
bo nie czepiamy sie za p🤬ly (ofc nie mowie tu o ewenementach na ktorych z uzytkownikow mogl wpasc/spotkac sie). Chcemy wiekszego bezpieczenstwa i tak samo wkoncu skonczyc z ochrona kibolki ...
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.@ Adrian92 - nie zesraj się tylko.
Gdyby nie było ryzyka zagrożenia nie było by tyle policji do ochrony. Jak dla mnie do tego bydła powinno się strzelać ostrą amunicją.
Nie mam litości dla kiboli.
A jak polska policja sobie z nimi nie radzi to ściągnąć ruski omon.
@AnyCaramba - może i mój umysł działa
A ocenianie kogoś przez pryzmat jego pasji, wyglądu czy majątku jest słabe i tylko pokazujecie jakimi jesteście mało wartościowymi ludźmi.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.To jest pokłosie rozpasania bandytów przez naszych rządzących. Nie będę oskarżał żadnej opcji politycznej bo żadna partia u władzy NIGDY nic nie zrobiła w sprawie kiboli.
Wymiar sprawiedliwości jest kompletnie niezainteresowany doprowadzeniem do normalności.
Po meczach zapadają wyroki 100 zł grzywny za oplucie, znieważenie policjanta. 200 zł za czynną napaść. Więc o czym rozmowa? Jak tu ma być normalnie? Grzywny jakie orzekają nie pokrywają nawet pracy protokolantki.
Sędzia, który wydaje takie wyroki wobec kiboli powinien zostać odsunięty do sądu grodzkiego do prowadzania spraw właścicieli psów srających na chodniki.
Żeby było normalnie to po pierwsze należy ich pałować na fioletowo, dwa prowadzić drakońskie bezwzględne prawo i wyrok w 24h, grzywny po 100000 zł ściąganie w sposób bezlitosny, za czynną napaść bezwzględne więzienie.
podpis użytkownika
Śmierć Wrogom Ojczyzny