Sergiej ale Ty jesteś oderwany od rzeczywistości. Nie chcieli Ukrainy. Chcieli tylko wpaść na chwilę i wrócić do siebie z AGD. Zmień portal komuchu albo zmień dealera.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nikt nas tu w Polsce nie bije sierotko, ale zgubiłem się. Jakiej narodowości jesteś? Też Ukrainiec jak turbobaron? Musisz tu mieszać już długo, raczej przyjechałeś przed wojną skoro już mówisz o sobie per Polak. Wiesz, ja tu się urodziłem w Warszawie i pamiętam jeszcze czasy zachwytu Pewexami i zachodem. Wiem, że ten czerw Zelenski też wam zaimplantował takie wierzenia, dlatego mówię - jedź sobie do tej Ameryki i na własne oczy zobacz jak tam jest. Ciekawi mnie też, że tak sie kumplujesz z tym komuchem i gejem turbobaronem - też w myśl wróg mojego wroga jest moim przyjacielem?
W P🤬dogrodzie na peryferiach Kaukazu a nie Warszawie. Nie ośmieszaj się bardziej sowiecki trolu. Z gowna miodu nie wyciśniesz więc nie dociskaj się zbytnio bo to bez celu.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.@
@
@
Jak tak czytam tą Waszą radosną twórczość, to dochodzę do wniosku, że z tym młotkiem całkiem dobry pomysł, o ile byście się nim wymieniali. Takie kombinowane orzecznictwo w sprawach narodowych, moderowane od czasu do czasu wspomnianym młotkiem (gumowym), mogłoby sprawić, że zaczęlibyście gadać nawet z sensem.
Tylko jeszcze jednego orzecznika, dla demokratycznej równowagi by było trzeba przydzielić... Loaloa odpada, ale fantastico myślę, że by pasował.
Pierd0licie hipolicie. Siriuz pieprznął się lewarkiem podczas przekraczania granicy i teraz pisze z piwnicy jak najęty. Ja czekam na jego przydupasa, zaraz sie tu znajdzie nie bój się, dla demokratycznej równowagi. Popcorn już otwarty.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Kto tu jest upośledzony? Na jaką pastwę kacapów? Jakich? Ruskich, Ukraińców, Białorusi? O czym Ty bredzisz? Ruscy nawet nie chcieli ruszać Ukrainy a co dopiero Polskę... co Ty ćpasz? Jeśli kiedykolwiek Ruscy rozp🤬olą Polskę to tylko i wyłącznie na zawołanie zachodu, dokładnie jak to zrobili z Ukrainą.
Nie k🤬a wcale nie chcieli, chcieli tylko mieć ją pod swoją kontrolą. ruSSkim k🤬ą nie spodobało się że Ukraina chce być nie zależna i tam wjechali. A nam to cały czas grożą więc no
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Tia, kontrolą. Wystarczyło zachować neutralność i nie ładować się w pakty militarne. Wielka k🤬a kontrola. Prawdopodobnie Ruskim nie zrobiłoby to nawet wielkiej różnicy gdyby Ukraina weszła do UE. Mieli do tego tanią energię od Rosji. Jakby nie padli ofiarą jankesów to prześcignęliby gospodarczo Polskę w ciągu dekady. Natomiast nam nie grożą tylko ostrzegają. Myśmy rozj🤬i już dobre relacje z nimi i też zaprzepaściliśmy szansę na świetne kontrakty z Chinami. Teraz trzeba tylko uważać, żeby jakiś antypolski pokrucz pokroju Tuska nie przeciągnął struny wplątując nas w wojnę. Przestań bredzić.
Aha, pisanie "ruSSkim" jest oznaką zj🤬ia umysłowego, wiedziałeś?
Tia, kontrolą. Wystarczyło zachować neutralność i nie ładować się w pakty militarne. Wielka k🤬a kontrola. Prawdopodobnie Ruskim nie zrobiłoby to nawet wielkiej różnicy gdyby Ukraina weszła do UE. Mieli do tego tanią energię od Rosji. Jakby nie padli ofiarą jankesów to prześcignęliby gospodarczo Polskę w ciągu dekady. Natomiast nam nie grożą tylko ostrzegają. Myśmy rozj🤬i już dobre relacje z nimi i też zaprzepaściliśmy szansę na świetne kontrakty z Chinami. Teraz trzeba tylko uważać, żeby jakiś antypolski pokrucz pokroju Tuska nie przeciągnął struny wplątując nas w wojnę. Przestań bredzić.
Aha, pisanie "ruSSkim" jest oznaką zj🤬ia umysłowego, wiedziałeś?