Dupov a Ty na nowy białoruski paszport to tam nie polecisz. Nie ma jakiegoś portalu dla komuchów, gdzie byś się odnalazł ze swoimi średniowiecznymi poglądami? Komuchostic.ru czy coś.
Jako nacjonalista pozwól, że zostanę w polszy 😉
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Torbo komunistyczny gejowski baronie witam z powrotem. Wakacje były u rodziny na Ukrainie?
Taki nacjonalista jesteś a wychwalasz dziki i obcy kraj ćpunów i brudasów?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Dupov, tam sie doszkol porządnie w tym NKWD
Wróg mojego wroga, jest moim przyjacielem
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Byłeś tylko na szkoleniu wstępnym. Na kolejnym dowiesz się, że lepszy znany wróg niż fałszywy przyjaciel.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Torbo komunistyczny gejowski baronie witam z powrotem. Wakacje były u rodziny na Ukrainie?
Taki nacjonalista jesteś a wychwalasz dziki i obcy kraj ćpunów i brudasów?
Dupov, a c🤬j tam z wami wszystkimi. Nie mam większego szczęścia jak patrzeć, jak was tam ruskich, Ci ukraincy tłuką i wyrzynają. Dla mnie miód na oczy. Wysłałbym tam cały sprzęt, żeby was palili i gw🤬cili. A pczy okazji wy ich wyrzynacie, Dla Nas Polaków, to najlepszy zwrot w historii. Tylko kibicować
Aha. Musze cie dupov zmartwić. U nas ruskiego miru nie dacie rady zrobić. Bez szans. Przekaz szefom
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Polski śmieć imigrant ubogaca, nawet wieśniak j🤬y po angielsku nie umie mówić, beka z polaczkow podludzi
Byłeś tylko na szkoleniu wstępnym. Na kolejnym dowiesz się, że lepszy znany wróg niż fałszywy przyjaciel.
Dupic jesteś oderwany od rzeczywistości. Wróć do Polski idź do Castoramy (na Białorusi nie macie). Kup sobie młotek i poerdalnij się w ten białostocki-kacapski łep.
Serio jesteś taki upośledzony ? To w twoim mniemaniu nie wiem mamy opuścić NATO i zostać sami ? Na pastwę kacapów ? Bo nie rozumiem co ty p🤬lisz, zresztą z tobą pisać jest kompletnie bez sensu kacapofilu strata czasu i nerwów. Jaką ty masz k🤬a wizję świata bo nie rozumiem nie pojmuję, wyj🤬e mam na zachód ale wolę lizać dupę im niż żeby tu wjechała chorda kacapskiego śmiecia. Jeżeli uważasz że kacapy by tu nie wjechały gdyby mogły, toś tak k🤬a głupi i naiwny że jap🤬le.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Kto tu jest upośledzony? Na jaką pastwę kacapów? Jakich? Ruskich, Ukraińców, Białorusi? O czym Ty bredzisz? Ruscy nawet nie chcieli ruszać Ukrainy a co dopiero Polskę... co Ty ćpasz? Jeśli kiedykolwiek Ruscy rozp🤬olą Polskę to tylko i wyłącznie na zawołanie zachodu, dokładnie jak to zrobili z Ukrainą.