Powinni dawac 500zl ale bezdzietnym, zeby walczyc z przeludnieniem. Trzeba patrzec na swiat globalnie, a nie własny nos i dawaj mi kiełbachę.
@up Bo w tym kraju rządzonym przez idiotów nikt nie myśli. Kwota wolna od podatku to 8k zł, a w durnym UK to 11k funtów (!) gdzie można spokojnie przeżyć za 500 funtów miesięcznie w mniejszym mieście (samemu). Przecież Polak pracujący za 2700 brutto dostaje niecałe 2000 na rękę i szczerze nie rozumiem (ale i podziwiam) jak tak można żyć. Rząd nie daje kasy na nowoczesne technologie, które w przyszłości będą jedyną realną (dla Polski) silną gałęzią gospodarki czy lepszą edukację a za to znajduje się kasa dla nierobów.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.W Polsce mamy pop🤬lone szczegółowe prawo stanowione. Dochodzi do takich absurdów, że niedługo będą ustawy jak podcierać dupę i rozporządzenie w sprawie wymiaru rolki papieru toaletowego.
Jeździłem kilka razy za granicę do pracy wraz z narzeczoną oraz oddzielnie. W tym roku byliśmy w Holandii - kraju do którego szczególnie ciągnie polska patologia i powiem szczerze, że obawialiśmy się, że Polonia w tym kraju to głównie takie Sebki i Karyny. Na szczęście pozytywnie się rozczarowaliśmy.
Większość Polaków jakich tam poznałem to porządni ludzie, którzy byli zmuszeni wyjechać tam za pieniędzmi.
Oprócz kupienia paru głosów nie sposób nie zauważyć, że program promuje rodziny, które wyprodukują przynajmniej 2 dzieci a nie jedną sierotę. Bo ta jedna sierota potem dwójki starych na emeryturze nie utrzyma i za granicę pojedzie cała trójka.
Ten kraj jest k🤬a przeklęty i nigdy tu nie będzie lepiej przez ludzi którzy to żyją. Przez mentalność złodzieja nieroba ochlaj mordy p🤬lonego fanatycznego katolika.
To dlaczego Niemcy są w Unii Europejskiej mają najwyższe Płacę w Unii A prąd mają 2 razy tańszy niż Polacy