Kraj dostał wp🤬l, bo był w ruinie po 123 latach rozbiorów. Rząd sp🤬olił, takie bohatery, jak obecny rząd, gdzie mówi, że będzie putena w ziemię wgniatał, a bilety już kupione.
Ten kraj o którym piszesz tworzyli ludzie, którzy stworzyli państwo podziemne z działająca pocztą, urzędami itp na skalę światową. Reszta np Francja, Holandia po 2 dniach już biegały z dupami wypiętymi w kierunku hitlerowskich k🤬sow.
Państwo podziemne aha
To czemu nie bronili Polaków na olyniu i odwetów zakazali co?
Ha tfu
Widzę, że mamy pierwszego śmiecia chętnego do nabicia na płot jak będzie okazja. Doczekasz się, spokojnie, jeszcze zobaczysz co głupie tępe polaczki zrobią ci z dupy tępy c🤬ju
podpis użytkownika
ruska racja Konfederacja, j🤬 tych szurów i j🤬 tych co ich nie jebiąRzeczywiście ma 2 3 miliony ukraincow w Polsce te 1259 ro prawie większość
Ja p🤬le ale Ty jesteś k🤬a głupi
Przestępcy są wszędzie Cwoku
Ta staystystyka dla poparcia gowno idei miałaby sens jakbyś cyferki dodał mp 12 tys albo jeszcze lepiej 100 tys.
Noszn k🤬a co za ameby .
Procentowo wyjdzie pewnie podobnie do Polaków biorąc pod uwagę populację
Ale gratuluję coś tam sobie udowodniłeś ale chyba nie to co zamierzałeś
MAKE SADISTIC GREAT AGAIN QRVA
I na koniec ja np nie lubię nierobów i patusow
W dupie mam czy Polak czy Ukrainiec czy Chińczyk czy Tuńczyk.jak pracuje i płaci podarki robi zakupy w tym kraju czyli doklada się do PKB to swój człowiek
Padlina to dla Mnie wojownicy klawiatur którzy własnej historii nie znają nie rozumieją ze Wolyn to skutek nie przyczyną a Bandera byk takim samym typem prawilnego skitwysyna jak nasz Pilsudzki np
Banda Cwokow.Sadistic kloaka internetu i wylegarnia przygłupów
Następna zrzutkę p🤬le ten portal schodzi na psy i robi się z niego skrajnie prawicowy kibel.
A wszystko co skrajne czy lewica czy prawica to jeden c🤬j.
W sekcji komentarzy widzę uniwersum konfiarskie. Chyba za daleko zawędrowałem w tym internecie.
podpis użytkownika
ruska racja Konfederacja, j🤬 tych szurów i j🤬 tych co ich nie jebiąW sekcji komentarzy widzę uniwersum konfiarskie. Chyba za daleko zawędrowałem w tym internecie.
Bo nie mogli być na olyniu, bo byli pod Monte Cassino. O istnieniu państwa podziemnego wie cały świat a ty tu negujesz jego istnienie? Jak zarzucasz komuś brak odwetów to idź teraz rób, "bracia" do dzisiaj czczą wujka banderę. Nie idziesz? Ha tfu
Niestety 95% użytkowników Sadola to konfiarskie chłopki roztropki. C🤬j tam że Ukraińcy są niezbędni aby nasza gospodarka się rozwijała ONI ODBIERAJĄ NAM PRACĘ. Nie Ukraińcy bedą pakistańce czy inni hindusi. Naciski przedsiębiorców są zbyt duże w tej kwestii niezależnie czy to PiS, PO czy UWAGA Konfa (oni też wejdą w dupę przedsiębiorcom).
BBC kiedyś zrobiło dokument o bezrobociu na terenach,miastach które uj🤬a żelazna Dama.
Pytają angola czemu nie ma pracy.
Ten im mówi że szuka ale nie ma bo mu Polacy zabierają.
Kilka tygodni może miesięcy nieważne,BBC wymyśliło program społeczno socjalny dla tamtych terenów itd.
Pojechali i rozkręcili temat praca,świetlicę itd
I co? I gówno
Nie będą robić c🤬jowej pracy oni są dumni górnicy i nie będzie im tu Londyn ochlapał rzucał.
Najlepsze, że tacy najmocniej chcieli Brexitu, a najwięcej na nim stracili. Było c🤬jowo, a jest jeszcze bardziej.
I c🤬j, niech się uczą na błędach.