U Nas siedzą ci co sp🤬olili w pierwszych dwóch tygodniach od wybuchu ich wojny w 2022 gdzie wpuściliśmy ich do siebie bez zadnej kontroli jak leci.
90% z nich to osoby z ZACHODNIEJ ukrainy gdzie nawet jeden ruski żołnierz nawet nie dotarł. Wynajmują na ukrainie mieszkania, u nas doją socjal jak leci i często gęsto na kilka podrobionych dowodów osobistych jedna p🤬da bierze za jedno dziecko x4 bo ma 4 dowody osobiste.
Ja jebie nie wchodze w komenatrze tutaj bo zaraz sie wk🤬ie a miałem dzisiaj odpuścić.
Nie rozumiem tej fascynacji patriotyzmem.
90% Polaków mieszkających w innych krajach zachodnich reprezentuje padlinę i najniższe dno społeczne do tego stopnia, że czasem wstyd rozmawiać w języku polskim na ulicy i żaden nigdy nie stwierdził, że powinien sp🤬alać do swojego kraju czynić patriotyzm loklanie.
@: Głębokie przemyślenia ze zmywaka.
Znowu jacyś rodacy na obczyźnie pogonili cię jak żebrałeś i teraz wylewasz swoje żale?
Nic dziwnego bo z ciebie jest taka p🤬lona ludzka wsza, która całej krwi nie wypije, ale skutecznie będzie podgryzać.
Mówiłem ci, znajdź jakiegoś miłego pana, choćby Ukraińca, co wymasuje ci delikatnie ten wiecznie zbolały odbyt. Bóle ustąpią i przestaniesz srać żółcią.
Ale po 1918 r. miał 20 lat czasu na przygotowanie się. Ukraina od 2014 r. miała tylko 8 lat. I idzie jej nieporównywalnie dużo lepiej.
Weź swoje pedalskie rady i wsadź sobie w p🤬dę. Cokolwiek byś sobie zjebie nie wmawiał to wiedz, że dla twoich ukochanych gospodarzy jesteś c🤬ja wartym parchem, na którego kładą lachę. Pozostaje ci op🤬lanie losowych pał i szczekanie z oddali w naszym kierunku