Ale rakiety już dolatują. Ostatnio ojciec stracił 3 córki i żonę. Jakby byli w Polsce do byli żyli geniuszu.
Jak taki mądry ten koleś to niech sam idzie pajac jeden walczyć w okopie na pierwszej linii a nie na słabszych się wyżywa jak jakaś p🤬da j🤬a, chyba mu żona dupy nie dała
Ja to już powoli piany dostaje. Gdzie nie wejdę ukraiński język. Biedra cały personel Ukraina i pół sklepu klientów. Wchodzę do pizzerii pół personelu Ukraina i wszyscy klienci. K🤬a jestem w Polsce czy w j🤬ej Ukrainie!. Otworzyliśmy sk🤬ysynom drzwi do Europy i się panoszy bydło j🤬e. Takich incydentów jak wyżej będzie coraz więcej, oni sami się o to proszą.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Ja tu bym się skłaniał ku taktyce naszego rządu i obsadził obronę linii Wisły.
Jako, że ze stolicy jestem to mogę na ochotnika wysadzić w p🤬du kładkę Trzaskowskiego żeby żaden ciężki sprzęt się nie przedarł za nasze umocnienia
Ja to już powoli piany dostaje. Gdzie nie wejdę ukraiński język. Biedra cały personel Ukraina i pół sklepu klientów. Wchodzę do pizzerii pół personelu Ukraina i wszyscy klienci. K🤬a jestem w Polsce czy w j🤬ej Ukrainie!. Otworzyliśmy sk🤬ysynom drzwi do Europy i się panoszy bydło j🤬e. Takich incydentów jak wyżej będzie coraz więcej, oni sami się o to proszą.
Ty k🤬a nawet ukraińskiego od rosyjskiego nie rozróżniasz....
Miałem hostel obok, ukraińskie słyszałem dwa razy w roku.... Gadali po rosyjsku. Taki to naród. Każdy ukrainiec zna rosyjski, nie każdy zna ukraiński, nawet aktor od kilku lat dopiero duka po ukraińsku.