Jak masz p🤬lić takie kocopaly to rzeczywiście lepiej nic nie gadaj. A tego przygłupa z filmiku to rzeczywiście lepiej w klatce na stałe trzymać i z niej nie wypuszczać. Idiota jakiś.
Polski lewak to naprawdę ciekawy gatunek zwierzęcia. Jak mu w tv kazali szmatę zakładać i wstrzykiwać eliksir nieśmiertelności - wstrzykiwał. Teraz mu każą kochać Ukrainę w imię amerykańskich globalnych interesów - kocha. W kwestii obrania kursu politycznego na najbliższe c🤬j wie ile lat wybrał wejście pod niemieckiego buta, - tego samego który deptał po trupach jego ojców/dziadków.... Szkoda strzępi ryja, ale na szczęście wasza nagroda już czeka. Do usłyszenia zimą
Brawo!! Szacun za pokazanie ukrom, że nie są u siebie. Chłopaki już chyba zapominają gdzie są. Darcie mordy i chlanie wszędzie gdzie się da jest na porządku dziennym!
ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko sp🤬olić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym
Ta patola nie jest świadoma, że oni giną za nas.. Są przesiąknięci manipulacją i obwinianiem innych za swoje błędy. Teraz mogą zwalać na Ukraińców, że to właśnie przez nich mogą kupić tylko 2 piwa za 5 ziko.. Naszym zadaniem jest finansować jak najbardziej Ukrainę tak, żeby walczyła z tym ruskim ścierwem jak najdłużej.
No chyba, że wolicie, żeby zamiast ukraińskich dzieci i kobiet kacapy gw🤬cili i mordowali nasze? Dla mnie to jest właśnie zapłata za Wołyń. Oni teraz giną i są gw🤬ceni, ale to jest ofiara za to co ich przodkowie zrobili naszym. I my mamy święty spokój za darmowe bilety na autobus, 500plus, i inne ciulstwa, ale myślę, że to jestem w stanie przyjąć jako walutę spokoju.
Ta patola nie jest świadoma, że oni giną za nas.. Są przesiąknięci manipulacją i obwinianiem innych za swoje błędy. Teraz mogą zwalać na Ukraińców, że to właśnie przez nich mogą kupić tylko 2 piwa za 5 ziko.. Naszym zadaniem jest finansować jak najbardziej Ukrainę tak, żeby walczyła z tym ruskim ścierwem jak najdłużej.
No chyba, że wolicie, żeby zamiast ukraińskich dzieci i kobiet kacapy gw🤬cili i mordowali nasze? Dla mnie to jest właśnie zapłata za Wołyń. Oni teraz giną i są gw🤬ceni, ale to jest ofiara za to co ich przodkowie zrobili naszym. I my mamy święty spokój za darmowe bilety na autobus, 500plus, i inne ciulstwa, ale myślę, że to jestem w stanie przyjąć jako walutę spokoju.
Co ty k🤬a p🤬lisz? Chyba się za dużo dudu z morawieckim naoglądałeś. Powiedz jeszcze, że wszechobecna drożyzna to wina putina...
Nie ma opcji żeby ruskie zaatakowały Polskę, bo wtedy by była III WŚ i wszyscy o tym dobrze wiedzą. Także sprzęt, który przekazaliśmy ukrom został w delikatny sposób mówiąc: przep🤬lony.
A banderowce z dużym prawdopodobieństwem byli już w Polsce przed wybuchem wojny, a jak wojna wybuchła to ni c🤬ja im się śni wracać do siebie i to jeszcze na front. Tutaj im lepiej, socjal lepszy, robota jest, a nie rzadko w robocie Polak musi zrobić za nich robotę bo oni niepanimaju jak to trzeba zrobić.
I żeby nie było - nie popieram zachowania sebixów z filmu, ale do k🤬y nędzy ja widzę co się dzieje dookoła.
Co ty k🤬a p🤬lisz? Chyba się za dużo dudu z morawieckim naoglądałeś. Powiedz jeszcze, że wszechobecna drożyzna to wina putina...
Nie ma opcji żeby ruskie zaatakowały Polskę, bo wtedy by była III WŚ i wszyscy o tym dobrze wiedzą. Także sprzęt, który przekazaliśmy ukrom został w delikatny sposób mówiąc: przep🤬lony.
A banderowce z dużym prawdopodobieństwem byli już w Polsce przed wybuchem wojny, a jak wojna wybuchła to ni c🤬ja im się śni wracać do siebie i to jeszcze na front. Tutaj im lepiej, socjal lepszy, robota jest, a nie rzadko w robocie Polak musi zrobić za nich robotę bo oni niepanimaju jak to trzeba zrobić.
I żeby nie było - nie popieram zachowania sebixów z filmu, ale do k🤬y nędzy ja widzę co się dzieje dookoła.
Skończ ćpać bo się czytać tego gówna.
Mnie tylko jedna sprawa ciekawi. Te ukry nie wyglądają na niepełnoletnich, więc co oni tu k🤬a w Polsce robią?
Koszulkę z widłami nosi, a za swój kraj już nie chce walczyć?
Zimne piwko dla chłopaków
prawdopodobnie ukraincy chcieli pograc na boisku ale spotkali polskich zawodnikow mma