ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko sp🤬olić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym
Ahahaha czyli do niego masz problem imbecylu bo nie podoba mu się zachowanie polskiej patoli a nie widział początku zdarzenia, a sam kretynie pochwalasz takie zachowanie mimo, że też debilu nie widziałeś początku zdarzenia.
Czyli innymi słowy mówiąc jesteś zwykłym patusem który pochwala takie zachowania i c🤬j ci w dupę matkojebco.
Patole trzeba j🤬 prądem, ale zgłaszanie kogoś tylko za pisanie to zwykłe ścierwo jest.
A juz samego omzirk nie skomentuję bo niedawno jadłem.
co by niektórych w oczy i w dupę piekło...
ja tam za banderowcami nie jestem, ale niech te leszcze co tak ryja drą jadą na wschód ukrainy i niech zobaczy co mogło dojść do nas a nie doszło
a banderowce na wakacje do polski nie przyjechali tylko sp🤬olić przed wojną ale widać żal dupę ściska co niektórym
Jak mnie wk🤬ia takie p🤬lenie, że Rosja by napadła na Polskę, gdyby nie ukraina xd co ma piernik do wiatraka. Rosja atakuje ich z terenów bialorusi i tak samo mogłaby zaatakować nas. Plus obwód kaliningradzki, Litwa która jest do zajęcia w parę chwil. TAKZE UKRAINA NIE MA NiC DO ZAMIARÓW ROSJI WOBEC POLSKI !
Wiele Ukraińców wykorzystało sytuację, by tylko sie do UE przenieść
a zaraz będzie że onuca jesteś
Wypowiadala sie w tv babka, ze ci upaincy wyj🤬i wczesniej pilke jakims dzieciakom
podpis użytkownika
KACAPY i UKRY =