Są trzy kategorie ludzi :
1. Jednym wystarczy powiedzieć, żeby z uwagi na własne bezpieczeństwo omijali szerokim łukiem pewne miejsca
2. Innym trzeba to pokazać
3. Pozostali mają to głęboko w dupie i dla filmu na tik-toku czy istagramie zrobią wszystko.
Nie wiem czemu uważasz że takim jak ci należy się choć trochę empatii. To co ich spotkało wynikło tylko i wyłącznie z powodu ich głupoty i niestety na to sobie zasłużyli.
Kumpel kolumbijczyk wytłumaczył mi, że weszli na czyjś prywatny teren bez zezwolenia i właściciele odebrali to jako brak szacunku i z wk🤬u ich okradli i pobili. Cóż, co kraj to obyczaj i inna kultura, albo jej brak.
Są trzy kategorie ludzi :
1. Jednym wystarczy powiedzieć, żeby z uwagi na własne bezpieczeństwo omijali szerokim łukiem pewne miejsca
2. Innym trzeba to pokazać
3. Pozostali mają to głęboko w dupie i dla filmu na tik-toku czy istagramie zrobią wszystko.
Nie wiem czemu uważasz że takim jak ci należy się choć trochę empatii. To co ich spotkało wynikło tylko i wyłącznie z powodu ich głupoty i niestety na to sobie zasłużyli.
Niektórzy nie chcą marnować 80 lat swojego życia w piwnicy na oglądaniu sadola (jak ty) tylko wolą zwiedzić, niektóre miejsca na świecie, ale co ty możesz wiedzieć, skoro oni to wgl. pewnie ukradli, że mieli na wakacje, a poza tym to halinka podaj piwo