hahah jaki lol szczep sie marcinku, szczerze Ci tego zycze mam nadzieje, ze zaszczepisz sie jak najszybciej a pomimo przeciwskazan do szczepienia dzieci - zdecydujesz sie i jakos zalatwisz szczepienie dla swoich bombelkuf
Jak dlugo beda zyli "antyszczepionkowcy" ? Na tyle dlugo by zobaczyc wszystkie powiklania poszczepienne u Ciebie i twoich bombelkuf hhehe
podajesz wspaniale wiarygodne zrodla - niczym wyniki sondazy zleconych przez TVP - niespodzianka w sondazach PiS oraz Duda prowadza
![]()
podpis użytkownika
Sadistic - I love the whole worldK🤬a!Mam wyj🤬e na ta plandemie,maseczki,szczepioneczki i inne debilizmy. Wiekszosc kazdego spoleczenstwa jest glupia. Dlatego tak latwo wami sterowac. I jeszcze wierzycie, ze te szczepionki sa za darmo Motloch...Gardze.
Niebawem nowy podatek.Znaczy,tfu, skladka . Od niezaszczepionych tylko. Ale oczywiscie szczepienia dobrowolne...
podpis użytkownika
Nic co obce nie jest mi ludzkieZamknij morde j🤬y platny trolu izraelski.
Sam mialem korone i c🤬ja mi to zrobilo 2 dni bez smaku i wechu i to wszytko.
Piolun, ogorki kiszone, kapusta, hydrochlorek, cynk, oliwa + wit D3.
Jak ktos ma to Iwermecytyna, Chinina, Amantadyna i korony nima.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęK🤬a!Mam wyj🤬e na ta plandemie,maseczki,szczepioneczki i inne debilizmy. Wiekszosc kazdego spoleczenstwa jest glupia. Dlatego tak latwo wami sterowac. I jeszcze wierzycie, ze te szczepionki sa za darmo Motloch...Gardze.
Niebawem nowy podatek.Znaczy,tfu, skladka . Od niezaszczepionych tylko. Ale oczywiscie szczepienia dobrowolne...