Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
W dwie minuty hindusy puściły w atmosferę więcej syfu niż z tysiąc samochodów przez rok. Ale c🤬j tam, róbmy nowe normy emisji, zwiększajmy ceny samochodów, niech szkopy zarobią... Taka logika ekologii po europejsku
Co, oglądalność spada, Aniołeczku? Jakże to możliwe? No absurd po prostu... wypadki, wypadeczki, wypadunie i mordobicia, mordobiteczki, mordobitunie nie działają? Lamerskie szczucie na motop🤬deczki i rowerzystów oraz szachownice sp🤬olenia i cztery kółka paraolimpizmu drogowego też nie działają? No niebywałe! ))))))))
Show wymaga poświęcenia, teoretycznie jakby wiedział co zamierza zrobić, to ludzie by na to kupili bilety
grudzin7 napisał/a:
W dwie minuty hindusy puściły w atmosferę więcej syfu niż z tysiąc samochodów przez rok. Ale c🤬j tam, róbmy nowe normy emisji, zwiększajmy ceny samochodów, niech szkopy zarobią... Taka logika ekologii po europejsku
tyle lat na tej stronie jesteś i nie zauważyłeś, że tu nie ma tej ekomafii? Sami porządni ludzie poza "turystami".
Hej ty...
- Ja...?
- Tak ty weźmiesz tą flagę i będziesz machał a aj odpalę fajerwerki
- dobrze macham?
- Dobrze a teraz idź w stronę świątynii a ja będę macchał wachlarzem....
- A h🤬j nie idę dalej bo mi się gacie palą....
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Odsyłam na lekcje chemii to może głupot nie będziesz pisał.