Od 0:35 chyba, że chcecie obejrzeć wcześniejsze frustracje nagrywającego i debila z meśka.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<jeżdżą na tych kiblach - myślą, że są panami dróg, odp🤬lają jakiś szajs, a potem się dziwią, że ktoś wyskakuje do nich z pyskiem. wszystkie jednoślady powinny zostać zdelegalizowane. skończyłoby się motop🤬deczkowanie
Regulamin jest dla wybranych. Jedni mogą mieć permanentnego bana praktycznie za nic, inni mogą robić co chcą.
młody, tobie jeszcze nie przysługuje
Ja tu jestem od 2008 albo od 2007 nawet
setki kont zbanowanych, IP blokowali
Teraz już jestem duży i mam tu staż, już nie troluje może trochę se przeżywam ale to pikuś
patrz przezwe cię i nie dostanę bana
ty c🤬ju rudy
widzisz
Haha. Ja jade na drugim koncie tutaj, a na tym juz mam kilka ostrzezen i w sumie nie wiem za co.
Velture co bedzie jak wbije max ostrzezen?
Ban permanentny, czy czasowy?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ban permanentny, czy czasowy?
jeżdżą na tych kiblach - myślą, że są panami dróg, odp🤬lają jakiś szajs, a potem się dziwią, że ktoś wyskakuje do nich z pyskiem. wszystkie jednoślady powinny zostać zdelegalizowane. skończyłoby się motop🤬deczkowanie