podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Co do czytania, prędzej czy później przyszedłby do Pogan jakiś mędrzec, który by wprowadził i pismo i całą resztę potrzebną do rozwoju społeczności. To taki jedyny minus, że byśmy byli o drugie 100lat za murzynami jak teraz jesteśmy![]()
I potem katole się zastanawiają skąd ta niechęć do nich, dlaczego tzw. ateiści się ich czepiają i szydzą. A właśnie że wadzą, plują jadem na każdego kto ma inne przekonania i to samo dostają w zamian.
Zamiast skupić się na modlitwie bawi się telefonem, ot cała hipokryzja klasycznego polskiego katosa na krótkim filmiku.
@qhash
I czego atakujesz? Aż tak Cię boli że można wyrażać swoje zdanie? To Ty człowieczku wyjdź, bo skoro w moim komentarzu dopatrzyłeś się wielkiego uduchowienia to znaczy, że malutko zrozumiałeś.
I nie wiem w jakich kręgach się obracasz, że moralnie klasyfikujesz ateistów wyżej od chrześcijan. Świata chyba nie poznałeś jeszcze ani historii ani niczego. Dziwne, że jeszcze nie spłonąłeś w żarze swojej ignorancji.
Wstyd mi za katolików. Powoli robią to samo co Ciapatolandia - zero k🤬a szacunku dla odmiennych poglądów.
W sumie to dobrze bo katolicka bojówka będzie się w razie czego ze zjednoczonymi emiratami europejskimi na pierwszym froncie nap🤬lać.
Tutaj mamy świetny przykład tego jak wyznawcy wiary są wrogo nastawieni do innych...
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzęWstyd mi za katolików. Powoli robią to samo co Ciapatolandia - zero k🤬a szacunku dla odmiennych poglądów.
W sumie to dobrze bo katolicka bojówka będzie się w razie czego ze zjednoczonymi emiratami europejskimi na pierwszym froncie nap🤬lać.
dla tego pseudo-katola
Obrazek
z życzeniami szybkiego powrotu do zdrowia
A ten zamiast się modlić, z kamerką nap🤬la chcąc pouczać innych....
Jak on mógł kręcić kamerą podczas EWANGELII !? Przecież to jest skandal dlaczego on nie śpiewa i nie jest skupiony w modlitwie? ;x ABSURD!
ps. Chu* mu w stary pryk , lepiej żeby grali w piłkę niż noł lajfili całe życie![]()
![]()
grać nie wolno, poza terenem kościola, ale nagrywac kamerką podczas procesji to ten c🤬j już mógł tak ?