Mi nikt nie bije brawa w robocie :/ Najbardziej wk🤬ia jak policjanci dostają nagrody pieniężne (wystarczy wpisać w google) za złapanie kogoś, za zatrzymanie kogoś itd.. k🤬a to ich praca.. Za zatrzymanie tego zjeba co w tramwaju zostawił "bombę" chyba dwóch policjantów po 10tys przytuliło.. K🤬a kosmos.
Edit: "W imienu policjantów operacyjnych nagrodę odebrał komendant wojewódzki 10 tysięcy złotych do podziału otrzyma pięciu policjantów operacyjnych, dzięki którym ujęto bombera z Wrocławia."
Co nie zmienia faktu, że to ich praca i mają to robić BO TAK, a nie jeszcze pieniądze publiczne rozdawać..
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Policja odj🤬a kawał dobrej roboty, aż jestem w szoku. Żadnych prowokacji, przyczepiania się do piwka na plantach czy krzywych akcji z zatrzymywaniem o byle gówno. Pełna profeska i przyjazne podejście, serio jestem w szoku. Piwko się należy policji, brawo
Przecież doceniają naszą pracę: Urząd Skarbowy, Zus, SANEPID i więcej pasorzytów którch musimy karmić na własnej piersi . Dlaczego w Polsce się tak mało zarabia w porównaniu z zachodnią Europą? bo ciągle nas ktoś docenia.
Ja bym wolał żeby przestali doceniać i niech k🤬a sp🤬alają od ludzi jak najdalej.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever