wiem że j🤬ego CV sami nie potraficie napisać tylko szukacie wzoru na google. Gdybyście k🤬a więcej uwagi przykładali na polskim to byście k🤬a umieli CV napisać, ale po co? Przecież jest internet k🤬a ! Wszystko jest w internetach!
Może w starym 4 letnim liceum było jak były stare matury, ale teraz na polskim to się tylko interpretuje wierszyki do klucza.
podpis użytkownika
MEGA BEKA GRANAWszystko fajnie pięknie ale czy do was nie dociera że w ten sposób robicie reklamę?
Gdyby nie wasze p🤬lenie to do dzisiaj nie wiedziałbym kto to k🤬a jest bieber i ta suka od friday.
Opanujcie się, takie gówno powinno być usuwane a użytkownicy umieszczający to gówno powinni być banowani, k🤬a, robi się pokolenie plebsu które niedługo nie będzie potrafiło się samo obronić. Pokolenie j🤬ych komentatorów zza monitora bez życia prywatnego myślących tylko o tym żeby z rana włączyć komputer i sprawdzić tego j🤬ego maderfakerbuka. Banda debili i prostaków nie mających w życiu nic lepszego do roboty niż przeglądanie pseudo mądrych tekstów i obrazków starszych niż internet.
No k🤬a. Za książkę by się jeden z drugim baran wziął, może by coś jeszcze z tego swojego zasranego życia wycisnął. Gdy pedryle mówicie jacy to wy "zaradni" w życiu jesteście, to wiem że j🤬ego CV sami nie potraficie napisać tylko szukacie wzoru na google. Gdybyście k🤬a więcej uwagi przykładali na polskim to byście k🤬a umieli CV napisać, ale po co? Przecież jest internet k🤬a ! Wszystko jest w internetach!
No nawet k🤬a, debil który robił ten obrazek zrobił p🤬lony błąd w wyrazie "wszystkie", myślałem że to niemożliwe k🤬a, a jednak, przeliczyłem się.
J🤬 to wszystko.
Ps: Pisać CV to ja się uczyłem w podstawówce
Bo wszystkiego uczycie się pod gówno warte klucze.
Jestem zdania że gdyby były egzaminy na uczelni a nie matury to większość jakże wykształconych maturzystów skończyła by na kasach w biedronkach, bo tam pod j🤬y klucz nic byście nie zdziałali.
Rektor oceniałby czy nadajcie się na dany kierunek a nie gówno warty procent na maturach.
powiedział koleś z ksywką "W Anal Wjeżdżam". Hipokryta pełną gębą.
(na polskim chyba nie uważałeś, bo jakoś bez przekleństw się wysłowić nie umiesz, nawet w tych twoich "internetach")
podpis użytkownika
MEGA BEKA GRANApodpis użytkownika