Kota najlepiej się zrzuca z dachu na żyłce, żyłka powinna być jakieś 3m krótsza niż wysokość dachu a wysokość dachu dość duża, żeby się j🤬y futrzak dobrze rozpędził. Żyłkę zaleca się wiązać na szyi, ale można i za ogon, tylko w drugim przypadku trzeba nieco naciąć po obu stronach ogona dla efektu. Fajnie wyrywa kręgosłup. No i jak te resztki wiszą tak 3m nad ziemią to mija trochę czasu zanim komuś uda się je zdjąć i można porobić zdjęcia smutnym dzieciom z osiedla
![]()
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerpodpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
Współczuję Ci, naprawdę. To przykre, że wujek z ojcem wchodzili Ci do wanny, gdy byłeś dzieckiem. Ale dam Tobie dobrą radę - napisz do mnie na priv. Dam Ci numer do dobrego psychiatry, który na pewno spróbuje Ci pomóc.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Dobra, to ja przyjdę w nocy do twojej lepianki, zajebę twoją starą łyżką do opon, następnie wytnę wnętrzności oddając do środka kał i mocz, po czym up🤬lę twojemu staremu łeb i zagram nim w piłkę. Do tego jeszcze mięsem z ich ciał zrobię kurczaka z ziemniaczkami i poczęstuję wygłodniałych rumunów. Wszystko oczywiście udokumentuję i wrzucę na harda.
To jest w końcu sadistic i zrobiłbym coś sadystycznego
Współczuję Ci, naprawdę. To przykre, że wujek z ojcem wchodzili Ci do wanny, gdy byłeś dzieckiem. Ale dam Tobie dobrą radę - napisz do mnie na priv. Dam Ci numer do dobrego psychiatry, który na pewno spróbuje Ci pomóc.
a i jeśli popieracie takie kurestwo i zobacze takie komętarze, to wypisuje się z tej strony, jestem, od roku, ale nie będe propagował takiego kurestwa.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Kota najlepiej się zrzuca z dachu na żyłce, żyłka powinna być jakieś 3m krótsza niż wysokość dachu a wysokość dachu dość duża, żeby się j🤬y futrzak dobrze rozpędził. Żyłkę zaleca się wiązać na szyi, ale można i za ogon, tylko w drugim przypadku trzeba nieco naciąć po obu stronach ogona dla efektu. Fajnie wyrywa kręgosłup. No i jak te resztki wiszą tak 3m nad ziemią to mija trochę czasu zanim komuś uda się je zdjąć i można porobić zdjęcia smutnym dzieciom z osiedla
![]()