Czemu straż odp🤬la takie tarło? Mogli to za pomocą człowieka postawić na koła. Wcześniej ręczny zaciągnąć.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerDokładnie to samo chciałem napisać. Zamiast wbić "P", ręczny, albo bieg jak to manual, to w 5-10 chłopa obrócili by samochód w 30 sekund. Zanim podłożyli te poduchy, zaczepili linę o słupek, rozstawili wszystko, to pewnie całość trwała dobre 30 minut. Za szczyla jak się nie lubiło jakiegoś nauczyciela, a jeździł on Maluchem, Tico, czy inną atrapą samochodu, to się brało w kilku podnosiło pojazd i przenosiło kilkadziesiąt metrów dalej. Celowo napisałem pojazd, bo maluch nigdy nie zasługiwał na miano samochodu.
od tego jest ten sprzęt, żeby nie rozj🤬 sobie kręgosłupa! oni nie pracują na akord, żeby szarpać się na czas z przewróconym samochodem! jak dorośniesz to zrozumiesz (albo i nie)!
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerOsiołku, w 10 na raz jakby go podnieśli, to by nawet nic nie poczuli. Jak trzeba, to ludzie potrafią ciężarówkę przepchać. Zdejmij rurki, dopij sojową latte, odłóż iPhone'a, zgol ten pedalski, samurajski kucyk i popracuj miesiąc na budowie. Może zrozumiesz.
Na tym filmie samochód po dachowaniu stał na kołach po 6 sekundach. Jest różnica pół godziny rozstawiania sprzętu i potem minuty obracania samochodu, a 6 sekund.
czyli nadal nie rozumiesz do czego służy ten sprzęt.. no cóż jak dla mnie to możesz samochody na kołach stawiać w 2 sekundy! za 10-20 lat kręgosłup ci o tym zacznie przypominać i wtedy on ci to wytłumaczy. tyle ode mnie!
ps, jeżeli podane dane w twoim profilu są prawdziwe to jednak jestem kapkę starszy od ciebie, więc daruj sobie pieprzenie o jakichś rurkach, ajfonach, czy innych pierdołach!
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler