A skad ty k🤬a wies, co sie stalo? Moze cos sie sp🤬olilo moze mial zawal c🤬j wie. Skoncz p🤬lic stary... Mam na tirowców wyj🤬e tak samo jak na Ciebie.. Po prostu nie wszystko jest czarbo biale
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ja jebie, ale w was jad wy biedne sk🤬ysyny, Polska to jedyny kraj który tak szydzi z kierowców, ja p🤬le zazdrościcie im zarobków czy jak?
Znam od ponad 10 lat branżę TSL i k🤬a w ciemno bez żadnej informacji na 99% mogę założyć, że tirowiec to p🤬lona ameba i wina jest w100% z jego winy.
Znam ich mentalność i rozmawiałem z setkami kierowców zawodowych. Zrobił to bo jest p🤬lonym debilem.
TEN KONKRETNY DEBIL na filmiku nie miał ani zawału ani nic mu się nie wp🤬liło w aucie. Zwyczajnie zj🤬, tak jak w 99% takich przypadków ma miejsce.
Nic go nie tłumaczy a wina jest w 100% jego.
Więc idź się tam pucować.
podpis użytkownika
czarna fortunaTak już się tym chwaliłeś , ale poziom twoich wypowiedzi na temat kierowców tirów świadczy o czymś innym. No chyba, że cię tam na paletech gdzieś, regularnie r🤬ali i uraz ci pozostał
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Znam od ponad 10 lat branżę TSL i k🤬a w ciemno bez żadnej informacji na 99% mogę założyć, że tirowiec to p🤬lona ameba i wina jest w100% z jego winy.
Znam ich mentalność i rozmawiałem z setkami kierowców zawodowych. Zrobił to bo jest p🤬lonym debilem.
TEN KONKRETNY DEBIL na filmiku nie miał ani zawału ani nic mu się nie wp🤬liło w aucie. Zwyczajnie zj🤬, tak jak w 99% takich przypadków ma miejsce.
Nic go nie tłumaczy a wina jest w 100% jego.
Więc idź się tam pucować.
Wypadek jak wypadek kazdy z nas sie myli i popelnia bledy taka juz ludzka natura jest i c🤬j z tym zrobisz tylko kazdy mądry hehehe a ja sie ciesze ze rozj🤬 pociag bo nie nawidze j🤬ego pkp.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Prosze nie wrzucac wszystkich kierowcow do jednego worka. W kazdej branzy znajda sie czarne owce.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<