Na motop🤬dy jest kilka sposobów.
Widzisz taka na horyzoncie, rozpędzony niczym tachion, puszczasz mu sygnał w lewo, zazwyczaj sie kładą po rowach.
Jedziesz, motop🤬da za tobą, widzisz dziurę w jezdni, zwalniasz tak by motop🤬da była za toba, na bank nadzieje się na wyrwę w jezdni, zazwyczaj cierpi tylko motorek, sprawdza się gdy duzy ruch z przeciwka.
Jak motop🤬da stoi w korku i o dziwo nie pcha sie lewą, jak masz diesla możesz go przygazować. Ewentualnie benzyna z nieszczelnym ukladem chłodniczym, lub przeciekiem oleju do systemu spalania.
Otwieranie drzwi od strony kierowcy to juz klasyka.
No niestety motop🤬deczki wyskakuja w kaskach i rękawicach, do tego kurtka typu "armor",widać szczeki macie z porcelany, a łapki ze szkła, i boicie sie o swoje kruche ciała.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Widzę, że piszesz to tylko z własnej wyobraźni, otwórz mi proszę przed mordą drzwi w samochodzie, tylko Cię o to proszę. Sprawisz mi nowy motocykl, ciuchy i może uda się naciągnąć koszty z OC twojego zj🤬ego golfa 2 na tyle aby ubezpieczalnia nie pokrywała dalej kosztów.
Jedyne co to mocny na klawiaturze jesteś. Tylko i wyłącznie to.
Kozak w necie.
Nie misiu jesteś takim samym uzytkownikiem drogi i na jezdni jednopasmowej lewa strona nie pogonisz, zwłaszcza w korku. Nie masz "erki", koguta i musisz sie dostosować. A drzwi moge otworzyć w każdej uzasadnionej sytuacji, np udzielić komuś pomocy na drodze, dziecko dostało padaczki itp. Zapoznaj sie z zasadami ruchu drogowego, kiedy mozesz wyprzedzać i potem pisz swoje głodne kawałki.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Drzwi mozesz palancie otworzyć TYLKO I k🤬a wyłacznie debilu jak upewnisz się ŻE K🤬A MOŻESZ.
Poczytaj prawo idioto.
Gówno wiesz, jesteś ciotą i gówno byś zrobił każdemu, menel na bank cie na ulicy popycha i wyładowujesz się w internecie.
Jak zap🤬lasz w korku 60-80 na godzine, c🤬ja udowodnisz,, jak jedziesz grzecznie to cię przepuszczę. Tak samo jestem przeciwny karaniu za zdejmowanie kasku na światłach, gdy musisz czekac kilka minut.
No juz nie napinaj sie motop🤬deczko, sami jestescie sobie winni jak pedalarze. To że masz dwa koła zobowiazuje cie do takich samych zasad ruchu drogowego, a jak wchodzę na wasze fora jak j🤬iscie przez wiochy 160 na godzine to drzwi sie same otwieraja i nie p🤬l że tak nie robiłeś!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.up
Przyjedż do Sosnowca.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.