a żeby was jeszcze podk🤬ić, to na tyłach będzie pracował z resztą "mało przydatnego" towarzystwa.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTam zostali sami uchynięci. Gdyby był zdrowy, to już dawno sp🤬oliłby do Polski i popijał wódeczkę na koszt podatnika.
Nie ma się co dziwić, wszyscy młodzi i zdrowi siedzą u nas, zostali im emeryci i niepełnosprawni.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Weź się chłopie opanuj, bo ciągle z siebie debila robisz, choć widzę, że masz jakieś przejawy inteligencji. Wytłumaczę ci krótko i na temat: Ukraińcy w Polsce pracują, nie siedzą na socjalu jak polskie zjeby wspierane przez PiS. Powiem ci coś więcej: Ukraińcy przyjeżdżają do Polski na urlop po frontowych bojach, wiedziałeś? A później wiesz co robią? Jadą dalej na front i walczą za takich pewnych polskich głupków co p🤬lą od rzeczy. A wiesz skąd wiem? Ano stąd, że mieszkam blisko granicy z Ukrainą i mam sporo znajomych, którzy jadą i walczą, później wracają i piją. Nie tylko Ukraińcy walczą, również Polacy, ale pewnie jeszcze tego nie wiesz, nie?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPrzestań p🤬lić bezczelne kłamstwa ruska onuco, młodych i zdolnych do walki nie przepuszczają przez granicę. A nawet z tych, którzy przed wojną tu przyjechali zap🤬lać na twoje 500+ i pieprzoną nędzną emeryturę, to wróciło do kraju kilkadziesiąt tysięcy.
To w nagrodę, że jesteś taki miły, coś ci opowiem: Przedwczoraj spacerowałem po mieście, miejsce niby nadal centrum, ale okolica słynna od zawsze ze srogiej patologii. Idzie rodzina; chłop, kobita i córka, wszyscy tak szczerze radośnie uśmiechnięci. Patrzą na coś, to ja też spojrzałem - na trawniku pod drzewem obok postoju taxi siedzi dwóch lumpów i leży nienaturalnie powyginana menelica. Leży wykręcona i próbuje się jakoś obrócić, ale jest tak nap🤬lona, że nie może. Rodzinka uśmiechnięta od uch do ucha zatrzymuje się, a kobita mówi do chłopa po rusku "patrz, tak jak u nas" (nie powtórzę, bo nie znam kacapskiego, ale zrozumiałem, że o to chodzi). Tak mnie ta scenka rozbawiła, że nawet nie powiedziałem im żeby wyp🤬alali do zaporoża.
Koniec.
Na Ukrainu już kaleczniaków biorą a u nas naj🤬y Sasza i Artiom wożą p🤬dy po mieście albo 5 minut po otwarciu szaleją po galeriach handlowych.
Może oddajmy Ukrainu trochę ich obywateli co u nas siedzą i pierdzą w stołek?
Mam ci wrzucić zdjęcia szoszonów co koło mnie wynajmują chatę? Tydzień temu 1 był zaprowadzić auto na Ukrainu i właśnie wrócił. 2 braci było na ślubie swojej siostry w czerwcu bo nawet pokazywali filmik jak na wiwat strzelali z jakiejś broni na weselu.
Może na twoją wiochę świat nie zagląda, ale w takiej na przykład Warszawie to możesz sobie zamówić busik na Ukrainu i z powrotem za nieduże pieniądze
Skąd wiem? Jedna widlarka u mnie w robocie jakoś na wiosnę przez weekend przywiozła do PL pół rodziny z psami i kotami włącznie, a 2 miesiące później nap🤬lała wnioski o zapomogi bo przez to jeżdżenie na Ukrainu co chwilę straciła 500+ na 2 kaszojady. Za lepszą łapówkę to by przywiozła wszystkich, ale michy by nie starczyło
No i? Czego to ma dowodzić? Że jesteśmy tacy sami menele jak Ukraińcy. To chciałeś powiedzieć, prawda?
Następny się pruje dla zasady, żeby się doj🤬. No i co z tego, że jeżdzą? Skoro pracują to c🤬j ci do tego co robią w czasie wolnym i na co wydają kasę. Zazdrościsz im, czy jak? Idź do roboty to będziesz sobie jeździł i wtedy też c🤬j komu do tego.
O, patrzcie, to jednak zabierają im 500+, a tydzień temu sadolowi patopatrioci zarzekali się, że Ukraińcy przyjeżdżają tylko się pokazać, a za 500+ wygodnie żyją na Ukrainie. To gdzie jest prawda?