Ja rozumiem Sebastiana.Sam mam dziecko 8 letnie i jajby mi sie wózek przewrócił z dzieckiem to bym sie wkurzył.Kierowca widać coś tam jeszcze pyskował i sprowokował Sebastiana .Dostał po mordzie słusznie a w mediach jest napisane że kierowca cieżko pobity .Kierowca do wora jak nie umie jezdzić autobusem .Pewnie specjalnie to zrobil c🤬l.
Sam mam dziecko 8 letnie i jajby mi sie wózek przewrócił z dzieckiem to bym sie wkurzył.
C🤬j nas jebie twoje dziecko. W łeb się p🤬lnij bo i tak nic z ciebie nie będzie. Stanąłbyś naprzeciw gościa o jakkolwiek większej posturze to by ci pociekło nogawkami jak żulowi pod biedrą. Jesteś taką samą patologią jak seba z filmu, handluj z tym.
C🤬j nas jebie twoje dziecko. W łeb się p🤬lnij bo i tak nic z ciebie nie będzie. Stanąłbyś naprzeciw gościa o jakkolwiek większej posturze to by ci pociekło nogawkami jak żulowi pod biedrą. Jesteś taką samą patologią jak seba z filmu, handluj z tym.
Chyba Ty cioto j🤬a.W kryminale takich jak Ty dwóch r🤬ałem w dupe przed śniadaniem .Powiedz statej że juz złotówki ode mnie nie zobaczy za ciągniecie druta.
Ty jednostrzałowcu sprzed komputera.Kierowce jeszcze bym rozj🤬 za to że jest takim konfidentem policyjnym.
Już odłowili patusiątko. Dziś gadali, że grozi mu do 5 lat, został objęty zakazem zbliżania się do kierowcy autobusu oraz ma dozór policyjny 4 razy w tygodniu.
Przed śniadaniem r🤬ałeś zanim reszta sie nie obudziła bo potem miałeś soloneza i fisting analny i jak byłeś wyjątkowo ciasny to spust dostawałeś byś usta mógł zwilżyć bo 20cm pento usuwało twoje bóle gardła