Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Spotyko się Gerda z Trudom:
Gerda: Trude, Ty se kup nowe gardiny bo jo wszystko widza co Ty ze swoim starym wyrobiosz...
Truda: A Ty se kup nowe bryle, bo jo nie ze swoim wyrobiom ino z Twoim.
Znowu ten zj🤬y jezyk którego nie trawię i nie rozumiem (może i jestem idiotą ale za to górale to więksi idioci bo kto wymyśla takie j🤬e słowa jak ino, i dodaje j🤬e OSZ wszedzie ) ino gównosz mnie to obchodzi co sobie bedziecie pisać
czyli gardiny to zaslonki, a bryle to oksy? jakby to bylo normalnie po polsku napisane to by byl zwykly suchar, takto jest przynajmniej niezrozumialy suchar co?
Nie ma czegoś takiego jak "język śląski"! To język polski pomieszany z niemieckim i czeskim, na dodatek te obce naleciałości sami sobie poprzekształcali jak im się podoba.
Gorol z Warszawy:
- Co wy macie na tym śląsku? Brud, syf, niebo zamiast niebieskie jest czarne. A Katowice w herbie mają jakieś młoty!
Hanys:
- A co wy mocie w herbie? Pół dorsz, pół k🤬a, ani się nie
najesz, ani nie podupcysz!
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Znowu ten zj🤬y jezyk którego nie trawię i nie rozumiem (może i jestem idiotą ale za to górale to więksi idioci bo kto wymyśla takie j🤬e słowa jak ino, i dodaje j🤬e OSZ wszedzie ) ino gównosz mnie to obchodzi co sobie bedziecie pisać