Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
K🤬a ale wrażliwe czerwone piłkarzyki... jeszcze ten sam odruch gdy zobaczyli kolano, pewnie wyuczony jak to na prawdziwych piłkarzy przystało... mogli jeszcze się tam wyłożyć obaj i krzyczeć,że ich sfaulował...
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
urwa ale wrażliwe czerwone piłkarzyki... jeszcze ten sam odruch gdy zobaczyli kolano, pewnie wyuczony jak to na prawdziwych piłkarzy przystało... mogli jeszcze się tam wyłożyć obaj i krzyczeć,że ich sfaulował...
Oni pedalscy? Wszyscy skupili uwagę na rozj🤬ym kolanie, a tylko Ty skupiłeś się na kilku gościach z Portugalii
nic nie chrupneło, rzepka sie przemieściła poprostu, dodatkowo pewnie jakies wiazadła mu poszły.. mam wsumie podobna dolegliwosc, dosc czesto mi rzepki " wyskakują" ze swojego stawu, boli jak cholera, ale nauczyłem sie juz wsadzac to gówno na miejsce sam
Czy to moja paranoja, czy przed moim urazem kolana w Internecie było mniej materiałów z kontuzjami tego typu? Jak mi kumpel wreszcie zgra, to może wrzucę własne (o ile będzie się film nadawał).
Toż to tylko (może aż) rzepka się przemieściła. Będąc na oddziale, przed operacją, kolega leżący obok, też czekający na operacje miał tak, jak ruszył nogą - boli w c🤬j, ale starczy mocniej puknąć i jest na swoim miejscu. No ale po karierze zawodowej - szkoda :/