-O przepraszam pana najmocniej. Już koryguję zamówienie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Pewnie za chwilę ruszy na mnie hejt, ale same urządzenia Apple to wg. mnie totalny przepłacony szajs o średniej jakości. Doskonały marketing, glupia moda i "celebryci" stworzyli olbrzymie hordy zombie którzy kupuja to gówno tylko dla "szpanu". Umacniaja się nawzajem w przekonaniu, ze skoro tyle to kosztuje to musi byc zajebiste... Lemingi łykaja jabłka, Apple ma ubaw i gruby hajs. Nic mnie nie przekona do tego gówna a używałem przez półtorej roku służbowego iPada (wtedy najnowszy model) - żenada!
Pewnie za chwilę ruszy na mnie hejt, ale same urządzenia Apple to wg. mnie totalny przepłacony szajs o średniej jakości. Doskonały marketing, glupia moda i "celebryci" stworzyli olbrzymie hordy zombie którzy kupuja to gówno tylko dla "szpanu". Umacniaja się nawzajem w przekonaniu, ze skoro tyle to kosztuje to musi byc zajebiste... Lemingi łykaja jabłka, Apple ma ubaw i gruby hajs. Nic mnie nie przekona do tego gówna a używałem przez półtorej roku służbowego iPada (wtedy najnowszy model) - żenada!
Nie jestem fanem Iphone'ów - bo drogie. Ale zawsze lepiej kupić coś nie chińskiego niż chinola.
Zanim się obejrzymy, a w Polsce h*jawej i Siajomi zaczną budować fabryki.
I już wtedy nie będziemy pracować za te 700$/m tylko 70$
Brak funkcjonalności tego telefonu mnie poraża.
Żeby nawet nie można było sobie własnego dzwonka ustawić, tylko wszyscy mają taki sam.
Już nie mówię o przesłaniu jakiejkolwiek piosenki czy zdjęcia.
beka was sie czyta bo odrazu widac, ze wiekszosc wyzej sie wypowiadajacych nawet iphona nie uzytkowalo a sie wypowiada XD potem czytaja to inni ograniczeni umyslowo i powielaja brednie. problem polaka jest taki, ze powie ze cos jest gownem., bedzie szedl w zaparte ze to jest gowno i zle, a sam nigdy tego nie uzywal i nie umie otworzyc umyslu zeby sie chociaz dac temu szanse. przyklady wyzej.
ps. i tak macie ze wszystkim, z samochodami, elektronika, partiami politycznymi XD nie umiecie dac szansy, zeby na samym sobie przekonac sie czy cos jest dobre czy tak c🤬jowe jak wszyscy mowia
uzytkowala stary nie uzywaj tego marketingowego argumentu od pr owcow bo kazdy go juz zna i tylko smiech z niego gdy co 2 co 3 osoba powtarza to samo D naprawde latwo wziasc taki tel potestowac latwiej niz myslisz
musisz zaopatrzyc sie w nowe argumenty nastepnym razem bo argumenty typu ---- "nie mieliscie nawet ipghone" " najlepsza wydajnosc" " dopracowany system" "lepsza prywatnosc" ' "dlugie wsparcie: i jeszcze stos podobnego belkotu juz jest od kilku lat znany i powielany ))))))
takze nie rob z siebie czuba:)
Pewnie za chwilę ruszy na mnie hejt, ale same urządzenia Apple to wg. mnie totalny przepłacony szajs o średniej jakości. Doskonały marketing, glupia moda i "celebryci" stworzyli olbrzymie hordy zombie którzy kupuja to gówno tylko dla "szpanu". Umacniaja się nawzajem w przekonaniu, ze skoro tyle to kosztuje to musi byc zajebiste... Lemingi łykaja jabłka, Apple ma ubaw i gruby hajs. Nic mnie nie przekona do tego gówna a używałem przez półtorej roku służbowego iPada (wtedy najnowszy model) - żenada!
wziąć
- i już świadczy to o tobie, że szkoda jakąkolwiek dyskusje z tobą nawiązywać. Jakiego iPhone testowałeś, bo fifarafisz za bardzo ?
ojeeej mamy tu widze mistrza gramatyki hue hue xr , xs , najnowsza 11 tez mialem w rekach i kilka starszych o ktorych nie musisz wiedziec bo nie zamierzam nic udowadniac ani z niczego sie tlumaczyc
a bledow nawet mi sie pprawiac nie chce przy szybkim pisaniu i nie zamierzam jak ciezko odczyrtac sens to albo poradz sie kolegi albo masz pecha --- tu za posty mi nie placa anie za tekst takze mam w dupie bledy
Mieć w ręce a używać to dwie różne sprawy panie oblatany w ajfonach więc nie zabłysnąłeś niczym, szkoda czasu
Ciekawe bo w Chinach minimalna stawka w biedniejszych dzielnicach wynosi po przeliczeniu jakies 1100 zł na miesiąc(kupisz za to więcej niż za minimalną w Polsce) , a aktualnie w Polsce brakuje rąk do pracy więc jak pojawiają się nowe miejsca pracy a pracowników brak to co się stanie ?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Pewnie za chwilę ruszy na mnie hejt, ale same urządzenia Apple to wg. mnie totalny przepłacony szajs o średniej jakości. Doskonały marketing, glupia moda i "celebryci" stworzyli olbrzymie hordy zombie którzy kupuja to gówno tylko dla "szpanu". Umacniaja się nawzajem w przekonaniu, ze skoro tyle to kosztuje to musi byc zajebiste... Lemingi łykaja jabłka, Apple ma ubaw i gruby hajs. Nic mnie nie przekona do tego gówna a używałem przez półtorej roku służbowego iPada (wtedy najnowszy model) - żenada!
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler