Cieszymy sie bo to ma potencjal zeby to siedlisko wokow takich jak ty przebudzilo sie w koncu.... chociaz watpie....poziom zj🤬ia umyslowego jest zbyt duzy...
Masz dowody czy tylko zazdrościsz?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Masz dowody czy tylko zazdrościsz?
Jakich wokow? i z czego mają się przebudzić? i niby co pożar ma zmienić czyjeś poglądy polityczne? Czytałeś w ogóle co napisałeś? przecież to nie ma żadnego sensu.
Jak teraz były powodzie w Polsce na południu to też dobrze? Bo to siedlisko Polaków, katolików?
Jebniety jestes? 80 procent tych debili to woki takie jak ty
- Woda z polnocy byla kierwana do oceanu zeby jakies karasie chronic.
- Brak wypalania i sprzatania sciolki bo zieonym amebom to nie pasowalo gdyz global warming shit
- Ubezpieczalnie od lat widzialy jaka tam sie dzieje c🤬jniai wycofywaly polisy z Kaliforni wiec wiekszosc tych domow nie dostanie odszkodowania
- Czarna lesba wybrana na burmistrza przez takich niedojebow jak ty odebrala 18mln dolarow strazy i przekierwala to na DEI i nielegalnych imigrantow a w czasie kryzusu byla z wizyta w Ghanie. Po powrocie powiedziala zeby wszyscy potrzebujacy udali sie na strone "url"...czyli tak samo inteligentna jak ty
- Nielegalni imigranci pala ogniska w lasach zeby sie ogrzac
- Cz🤬ch ktory byl zlapany z miotaczem ognia zostal uwolniony na nastepny dzien
- Zbiorniki z woda bylu puste jak twoj leb wiec brak wody w hydrantach dzieki wspanialemu zarzadzaniu wokow
- Znany komik Adam Corolla za mlodu, czekal 7 lat zeby sie dostac do strazy pozarnej a czarna 50kg p🤬da obok dostala ofert po tygodniu
- Czarna lesba, naczelna zastepczyni szefowej strazy pozarnej (bialej lesby) zapytana jak taka 50kg kobieta ma uratowac 100kg facet z ognia powiedziala ze on nie
powinien tam sie znalezc jak ta mo ga tachac
- Trump od lat blagal Newscumma zeby sprzatali sciolke ale ten zazelowany pedal nie sluchal
Nie chce mi si dalej pisac bo nie mam calego dnia...ale ze takie 💩 jak ty dalej nie ogarnia to mnie bulwersuje odorbine
Nie chce mi sie dalej pisac bo ale mozna by wymieniac i wymieniac....
Przeczytaj sobie moj post powyzej do twojego pedala nr2 bo mi sie nie chce powtarzac
Jprdl twoje argumenty, wybuchł pożar bo ktoś tam jest lesbijką 🤦♂️ człowieku weź się lecz
Już to gdzieś wcześniej pisałem to dlaczego w tym roku spłonelo 430 tys ha w teksasie? tam nie było "woke" (cokolwiek to znaczy") to czyja tam wina? zj🤬ych białych hetero? może tak bo za dużo ziemi wzięli pod uprawy i bydło. Zawsze i wszędzie możesz znaleźć jakieś pokretne przyczyny. Ale k🤬a pożary od zawsze były, są i będą niezależnie od poglądów politycznych.
Trochę nie rozumiem podejścia "dobrze ze im się tam pali" Serio cieszy was nieszczęście innych? Jak ktoś jest bogaty i ma inne poglądy to od razu "dobrze mu tak"? Przecież tam też dużo Polaków mieszka. Zazdrość was zżera że ktoś się dorobił kasy a wy nie?
Trochę nie rozumiem podejścia "dobrze ze im się tam pali" Serio cieszy was nieszczęście innych? Jak ktoś jest bogaty i ma inne poglądy to od razu "dobrze mu tak"? Przecież tam też dużo Polaków mieszka. Zazdrość was zżera że ktoś się dorobił kasy a wy nie?
Jebniety jestes? 80 procent tych debili to woki takie jak ty
- Woda z polnocy byla kierwana do oceanu zeby jakies karasie chronic.
- Brak wypalania i sprzatania sciolki bo zieonym amebom to nie pasowalo gdyz global warming shit
- Ubezpieczalnie od lat widzialy jaka tam sie dzieje c🤬jniai wycofywaly polisy z Kaliforni wiec wiekszosc tych domow nie dostanie odszkodowania
- Czarna lesba wybrana na burmistrza przez takich niedojebow jak ty odebrala 18mln dolarow strazy i przekierwala to na DEI i nielegalnych imigrantow a w czasie kryzusu byla z wizyta w Ghanie. Po powrocie powiedziala zeby wszyscy potrzebujacy udali sie na strone "url"...czyli tak samo inteligentna jak ty
- Nielegalni imigranci pala ogniska w lasach zeby sie ogrzac
- Cz🤬ch ktory byl zlapany z miotaczem ognia zostal uwolniony na nastepny dzien
- Zbiorniki z woda bylu puste jak twoj leb wiec brak wody w hydrantach dzieki wspanialemu zarzadzaniu wokow
- Znany komik Adam Corolla za mlodu, czekal 7 lat zeby sie dostac do strazy pozarnej a czarna 50kg p🤬da obok dostala ofert po tygodniu
- Czarna lesba, naczelna zastepczyni szefowej strazy pozarnej (bialej lesby) zapytana jak taka 50kg kobieta ma uratowac 100kg facet z ognia powiedziala ze on nie
powinien tam sie znalezc jak ta mo ga tachac
- Trump od lat blagal Newscumma zeby sprzatali sciolke ale ten zazelowany pedal nie sluchal
Nie chce mi si dalej pisac bo nie mam calego dnia...ale ze takie 💩 jak ty dalej nie ogarnia to mnie bulwersuje odorbine
Przeczytaj sobie moj post powyzej do twojego pedala nr2 bo mi sie nie chce powtarzac