Wtórny analfabetyzm to brak umiejętności zrozumienia czytanego tekstu. Ale nie o tym jest ten temat.
Aborcja powinna być dozwolona tylko wtedy kiedy wiadomo, że dziecko urodzi się kalekie albo ciąża zagraża zdrowiu matki.
Babcia zawsze mi mówiła, że z głupotą się nie da wygrać, więc nie będę z Tobą dyskutował. Powiem Ci tylko jak nazywa się twoja choroba: wtórny analfabetyzm.
W chwili, gdy plemnik łączy się z komórką jajową, komórka ta ma już pełny zestaw chromosomów, które definiują człowieka. To jest fakt.
@up: Jak walicie konia to też popełniacie aborcje milionów osób? K🤬a niedługo pogrzeb plemnikom będziemy odprawiać.
@up a walisz konia na komórki jajowe, degeneracie?
Tępym, zacofanym i odmóżdżonym zaściankowcom nie przetłumaczysz w żaden sposób...
Weź się, k🤬a, p🤬l, jak nie umiesz rozmawiać. A twój stary ma się hajtać z sąsiadem, jak poczują do siebie pedalską miętę?
"koleś ma racje a ja nie mam argumentów żeby mu odpisać, dojebie mu wyzywając go i wyzwę kogoś z jego rodziny, najlepiej starego i od pedałów bo to teraz jest modne"
tu masz ID posta, do którego ewentualnie możesz się odwołać - #1988041. jeśli, oczywiście, stać cię na to. nie obrażę się jednak, jeśli zamkniesz mordę. widzisz, wbrew temu, co może się wydawać, w życiu nie każdy musi być inteligentny i mieć poglądy. nie oczekuję tego od ciebie.
a chciałem powiedzieć: k🤬a, jakaś pała argumentuje ad matrem. pokażę mu, że to głupie - jak jest inteligentny, zrozumie i zawstydzi się. a jak jest w porządku - nawet przeprosi.
nie sprostałeś...
Oj BongMan'ie. Masz argumenty? Nie? To na c🤬j się udzielasz?
To jest domena "światowych" i "oświeconych" ludzi. Nie powie taki nic , co odnosi się do tematu, tylko od razu zacznie rzucać mięsem i nawalać obelgami na chybił-trafił.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.podpis użytkownika
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chanpodpis użytkownika
"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chan
Mam jeden najważniejszy argument, który jest głosem rozsądku wielu światłych ludzi i powinien już dawno zakończyć tego typu dyskusje: Kobieta ma prawo decydować o sobie. Jeśli chce wyskrobać, to nikt jej nie powinien zabraniać.
Oprócz tego jest wiele aspektów społecznych przemawiających za. Jak myślisz, skąd w Polsce tyle przypadków dzieciobójstwa? Bo zachodzą patolówy w ciąże, świeżo upieczona rodzinka jest w głębokiej dupie finansowej i nie tylko, a kończy się to wiadomo jak. Jak, dajmy na to, w Anglii jakąś 17-latkę zaleje kolega, to idą do szpitala i bezpłatnie usuwają. A w Polsce zmusza się ją żeby urodziła dziecko i nie mając żadnych perspektyw ani możliwości, utrzymała je i wychowała, przy okazji zjebując życie sobie, facetowi i rodzicom pewnie też. Miał być jeden argument, poszły trzy. Mogłoby ich być i 20, ale ta dyskusja i tak nie zostanie rozstrzygnięta.
Sorry ale z twoich tekstów wynika że jesteś tępym prostakiem który k🤬 używa jako przecinka.
Przeczytałem twojego posta. Co z niego wynika? Czytasz wogóle to co piszesz? "że człowiekiek poczęty podczas gw🤬tu jest człowiekiem, którego istnienie można poddać wątpliwości oszustwem intelektualnym..." WTF? Zgrywasz inteligenta ? W drugiej części życzysz lasce która wrzuciła jakiś obrazek w sieć żeby miała dziecko z zespołem downa? Na jakiej podstawie wnioskujesz że się puszcza? Tępa sztuka z ciebie.