Je偶eli zapal臋 sobie raz na 2 miesi膮ce w dobrym towarzystwie, to jestem dla Ciebie 膰punem? K馃がa, gdzie ten 艣wiat zmierza. 膯punem nazywaj ludzi kt贸rzy 艂api膮 si臋 za mocniejsze narkotyki jak np. heroina.@up nie kazdy jest takim niewybrednym 膰punem jak ty wi臋c
![]()
@Anonymouz
Skoncz, widac ze jestes uzaleziony, a to ze marichuchaen niszczy fizycznie mozg to fakt powszechnie znany. Moze dzisiaj palisz sobie jakies trucizny, ale zapewne jutro zaczniesz wstrzykiwac sobie klej czy inne swinstwa. Tak jak to jest z "kwasem", jak mozna jesc kwas, oby wam popalilo wnetrznosci narkomany
Ja p馃がle. Jeste艣 w moim wieku a p馃がlisz jak 80 letnia babka kt贸ra naogl膮da艂a si臋 za du偶o telewizji Trwam. Wsp贸艂czuje Twoim rodzicom tak ma艂o inteligentnego synalka.Wiek: 23
Tobie naprawd臋 musi pom贸c jaki艣 psycholog. Nie, nie pal臋 i mog臋 Ci to udowodni膰 jak chcesz lecz nie wiem czy jest sens, bo wida膰, 偶e masz co艣 z g艂ow膮. Kto艣 Ci co艣 zrobi艂 w dzieci艅stwie?@Anonymouz
Zaprzeczanie to pierwsza oznaka uzaleznienia, mowisz o jakis treningach, zapewne cwiczysz na silowni i wstrzykujesz sobie te swinstwa wszystkie. Przykro mi z tego powodu w sumie nie dziwi mnie ze jestes tak agresywny, swinsta z silowni + swinstwo ktore palisz zapewne zrobili Ci takie dziury w mozgu ze w pewnych obszarach jest juz pustka. Zanim sie obejrzysz to wyladujesz na dworcu albo w kostnicy.
W domu wszyscy zdrowi?A ogonkow nie uzywam bo po prostu tak wole.
Mylisz poj臋cia. Nie mam szacunku do Ciebie, bo wypowiadasz si臋 na temat o kt贸rym nie masz poj臋cia.@Anonymouz
Odrazu atak, agresja, brak checi do rozmowy brak szacunku do oaczajacego swiata.
Jeste艣 t臋py czy 艣lepy? Mi nie chodzi艂o tylko o "ogonki" matole.Napisalem ze nie uzywam ogonkow bo tak jest mi wygodniej.
Nie. Lepiej by by艂o gdyby艣 poszed艂 wy偶y膰 si臋 na treningu zamiast wypowiada膰 si臋 na temat o kt贸rym nie masz poj臋cia. Poka偶 mi chod藕 jedn膮 osob臋 kt贸ra po paleniu marihuany zacz臋艂a demolowa膰 miasto lub bi膰 ludzi. Moi znajomi jak sobie to zapal膮, to chce im si臋 艣mia膰 i tyle. Nigdy nie zauwa偶y艂em u nich chod藕 cienia agresji wi臋c zamknij k馃がa ryj.Pewnie najlepiej by bylo jakbym spedzal caly dzien na lawce pod blokiem palil to swinstwo a potem demolowal miasto, bil ludzi i ich okradal ?
Czytaj ze zrozumieniem kretynie.jezeli ktos nie pali tego swinstwa to odrazu ma problemy ? Swietne podejscie.
Czemu mam 藕le sko艅czy膰 skoro tego nie pal臋? Zapal臋 raz na ruski rok z przyjaci贸艂mi na imprezie i to wszystko. Ja nawet rzadko pij臋 alkohol, bo wol臋 obudzi膰 si臋 na drugi dzie艅 z zakwasami ni偶 z kacem.Ciesze sie jedynie z tego powodu bo tacy jak ty zapewne skoncza w kostnicy,wiezieniu lub porzuceni gdzies na pustkowiu. W glowie ci sie przewraca od tej roslinki