Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@Bongman
Koneser kierwa!
Ja piję alkohol nie dla smaku, ale aby w łeb pokopało.
Tylko i wyłącznie. Są smaczniejsze rzeczy niż piwo, wódka , brandy, whisky , samogon.
Takie pierdoły że z butelki bo z puszki to niesmaczne to sobie można w dupę wsadzić bo to to samo piwo.
W puszce i w butelce.
w sumie dobrze gada. z własnej wiedzy wiem, jako przedstawiciel alkoholów to nigdy nie widziałem żeby któryś woził przeterminowane piwo do browara
samemu się to bierze i albo pije, albo rozdaje, albo wyrzuca.
taka prawda
@modzgi
Jak troszke dorośniesz i przestaniesz pic VIPów z Bierdronki (bo tanie i klepią). To zaczniesz odróżniach piwa, i zobaczysz że mają różne smaki. A jak chcesz szybko morde zalać to pid denaturat. Po c🤬j przepłacać jeśli i tak jedyny twój cel w piciu alkoholu to za rzygać mamie sedes.
@M@peT
Chyba nie zrozumiałeś o co mu chodziło On właśnie tłumaczy, że coś takiego nie ma sensu, bo nie opłaca się produktu transportować z powrotem do fabryki.