Chyba jedyne piwo jakiego nie trawię to portery. Dwa razy próbowałem i dwa razy wyplułem
![]()
Gardzę piwem w każdej postaci - obrzydliwe, śmierdzące gówno, jak można aż tak wychwalać ten trunek. Co to za czasy, że grubas z piwem na fotelu to oznaka męstwa?
Uprzedzając pytania sadoli - ja nie z tęczowych.
@Up - większość tych ludzi jest zupełnie NORMALNA! Nie zphotoshopowana jak 90% internetu. Tak wygląda przekrój społeczeństwa. Jest i Janusz z Bożeną, jest Karyna. Typowy Seba i reszta ludu. Są i grubasy są i chudasy. Jest brzydka dupa i ładna dupa. Aż jestem ciekaw jakim ty jestes przykładem ideału ze tak p🤬lisz
Co ty chcesz od Brown Ale albo Porter'a ? India Pale Ale - połowa sadoli by j🤬a bo dobry MILF. Pale Ale to w ogóle
A na sam koniec jeżeli gościa nazywasz grubasem to mam nadzieje ze twój Sebix zrobic ci bachora jak bedziesz miała już te 17 lat i bedziesz gówno wartą karykaturą niczego
![]()
Gardzę piwem w każdej postaci - obrzydliwe, śmierdzące gówno, jak można aż tak wychwalać ten trunek. Co to za czasy, że grubas z piwem na fotelu to oznaka męstwa?
Uprzedzając pytania sadoli - ja nie z tęczowych.
podpis użytkownika
Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.