Mam dla Ciebie złą wiadomość, tylko ~25% węży jest jadowitych, a ten na jednego z tych nie wygląda,
Niestety, ale mam złe wieści. Wąż to Coleognathus radiata, wąż właściwy, który nie jest jadowity.
dziękujemy za garść informacji z dupy. Co to jest te 25% ? Gdzie? W stanach jest 50 z tego 30 jadowitych. W Polsce jest jeden na pięć obecnych. W Australii 100 jadowitych na 140 gatunków. Na świecie to około 3,5k z czego tak 600 jadowitych. Jak masz p🤬lić, to milcz lepiej.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.Odezwał się ekspert od dup. Ujadasz jak kundel na łańcuchu, ale intelektem jorka nie przeganiasz.
Podaj co to za kraj to, porozmawiamy o konkretach. Ja nie wiem gdzie akcja przebiega, więc podałem dane globalne. które sam sobie znalazłeś. A gdybyś znalazł dokładniejsze, to wyszłoby ci te j🤬e ~25%.
globalnie to jesteś z dupy wciąż. bliżej jest do 20%, tak na marginesie. Skoro nie wiesz jaki to kraj, to po co podajesz statystykę światową, nawet o tym nie wspominając? Fajnie się bronisz przed trafnymi argumentami.
Globalnie to jesteś wciąż z dupy. Z tego co wiem to bliżej jest do 20%.
Po co podajesz statystyki światowe, nawet o tym nie wspominając, jak nawet nie wiesz co to za kraj?
Widzę trafne argumenty w dyskusji palą Ci styki.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.A teraz pokazcie jak z wezem radzi sobie kotek Oczywiscie ch*ja zrobi j***ny dwulicowy sk***iel tak samo bezuzyteczny jak ich wlasciciele