Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
widze "experty" od kolczatek "spilowanych na igly" i sily do utzymania psa..... ehhh widac ze psy znacie z tv ale naprawde o nich nic nie wiecie, nie smycz a mozg jest potrzebny!!!
mam 2 bule i jakos zero sily potrzeba zeby je prowadzic na smyczy bez zadnych kolczatek! ba nawet moja siostrzenica 4 letnia moze je prowadzic a psy jej nie pociagna! kwestia wiedzy na temat zwierza i tego jak one patrza na swiat!
Cesar Milan w tv i konsekwencja w wychowaniu wystarczy aby taka wiedze zdobyc!
Nie robcie z psow zabojcow to chyba nie forum tvn lub trwam!
Prawda jest taka, że jak taki pies by się miał wyrwać to i wyrwał by się dla pudziana, jak taki pies podejrzewam, że auto by pociągnął. Przecież to sama kupa mięśni, najważniejsze jest wytresowanie. Jak pies wytresowany to dla córki 5 letniej może go dawać na spacer i będzie grzecznie maszerował przy nodze. Nie wyobrażam sobie takiej bestii bez specjalnego szkolenia. Sam mam owczarka niemieckiego który waży prawie 70 kg i w trakcie zabawy potrafił czasami przeciągnąć mnie przez pokój (a mały nie jestem) a co dopiero taki stwór...
@up
Pił dużo mleka jak był mały
A tak serio - Matush5, wzorzec okresla maksymalną rasę ONka na 45 kg. Jeżeli Twój dobija do 70 to znaczy, że masz zwykłego kundla, pewnie jeszcze za niego zapłaciłes Poczytaj o pseudohodowlach, pozdrawiam
znajoma miała podobnego wielkością... jak jej pytałem "na c🤬j ci takie wielkie bydle w domu" a ta palnęła (w towarzystwie 10-15 osób) że "a wiesz... jak nie ma mojego chłopaka to się mną opiekuje". Wszyscy wtedy mieliśmy po 18-20 lat więc odpowiedź była skazana na porażkę roku