Reszta wywiadu na kanale: http://www.youtube.com/user/SzyderczyHalas
Łooo kiej. Mam pytanko, za co ten hate na niego? Bo nie rozumiem. Upewniacie mnie tylko w przekonaniu, że Polacy nienawidzą ludzi którzy odnoszą sukces.
Ba, nie żebym kupował te głupoty na temat jego ogromnej fortuny i wkładu pracy, nie nie.
Powiem więcej, Ci, którzy w to wierzą, to debile. Moja koleżanka akurat obija się z Panem Piotrem Kaszubskim, to pozer, sprzedał się, miał pomysł na "biznes", pracował jako specjalista od PR'u i sorrki muhomorki słodziaczki, ale musicie przyznać, że odwalił kawał dobrej roboty.
Wypromował tę nędzną klinikę pod niebiosa, zmyślił sobie życiorys, zarabia krocie, jest sławny i ustawiony podejrzewam, że do końca życia.
Dlatego jeszcze raz, dlaczego i skąd ten cały hate na jego osobę?
podpis użytkownika
"Człowiek człowiekowi żeli papą..."podpis użytkownika
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
twoją starą, bo też jest pedałem. wysoki poziom rozmowy, jak długość k🤬sów, które twoi ojcowie lubią sobie nawzajem ssać.
Jest trochę racji w tym co mówisz. Ale... Jego "życiorys" z automatu nastawia większość osób sceptycznie. A przez ten filmik można odnieść wrażenie, jakby kolo był autorytetem we wszystkich sprawach, a z kilometra śmierdzi ściemą ta jego historyjka o próbie molestowania. Wybacz, ale po wyglądzie i sposobie wysławiania się mam wrażenie, że koleś przyjął wtedy kutacha do gęby od tego klechy i jeszcze miał z tego zaciesz. W ogóle wygląda jakby przyjął w dupsko więcej białej miłości niż Michael Jackson botoksu.
Ja to się lubię mądrze i rzeczowo wypowiedzieć.