Bit i tekst lepszy niż w 90% polskiego hip-hopu. Tylko nie wyskocz przez okno po przeczytaniu tego komentarza
![]()
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Top Comment ma wielki znawca rapu
chylę czoła za tą znajomość, bo pewnie słyszałeś takich graczy jak TeTris, Łona, Smarki, Eldo, OSTR, Jimson, LaikIke1
))
co wy k🤬ia wiecie o hip hopie gimbusy ... kim jest k🤬a TeTris, Smarki, Eldo, Jimson, LaikIke1 ? bo nigdy o niech nie slyszalem, a zespoly o ktorych zapomnieliscie to wnb, peja, wwo w sumie wiekszosc zespolow ktore wydaja w prosto . zamiast szukac idolow w nowych 'gwiazdach' zapraszam do przesluchania starych wyg, dziekuje dobranoc
No, widzę, że ktoś tu ma moją stronęSam jestem kolegą i przy okazji wielkim fanem Jimsona. To jest prawdziwy hip hop. A co do mistera kluchy czy jak on tam, nie mam 14 lat, po prostu bronie czegos, co uwazam ze jest tego warte. Ty co najwyzej mozesz bronic swojej kluchy:) pozdro!
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Bit i tekst lepszy niż w 90% polskiego hip-hopu. Tylko nie wyskocz przez okno po przeczytaniu tego komentarza
![]()
co wy k🤬ia wiecie o hip hopie gimbusy ... kim jest k🤬a TeTris, Smarki, Eldo, Jimson, LaikIke1 ? bo nigdy o niech nie slyszalem, a zespoly o ktorych zapomnieliscie to wnb, peja, wwo w sumie wiekszosc zespolow ktore wydaja w prosto . zamiast szukac idolow w nowych 'gwiazdach' zapraszam do przesluchania starych wyg, dziekuje dobranoc