Dobry komentarz: u nas i na Ukrainie jest PAL, u autorów ogłoszenia SECAM — jak w dupie Azji.NA PAL! I C🤬J!
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.A trochę poważniej: jeśli popatrzycie jaki mailowy spam teraz chodzi, takich "próśb" jest sporo. I to nie są ukraińcy ani nawet kacapi, a nasi rodzimi gnoje którzy zazdroszczą nigeryjskiemu księciu powodzenia.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDobry komentarz: u nas i na Ukrainie jest PAL, u autorów ogłoszenia SECAM — jak w dupie Azji.
A trochę poważniej: jeśli popatrzycie jaki mailowy spam teraz chodzi, takich "próśb" jest sporo. I to nie są ukraińcy ani nawet kacapi, a nasi rodzimi gnoje którzy zazdroszczą nigeryjskiemu księciu powodzenia.
Na fb od c🤬ja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot j🤬ej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną k🤬a uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech k🤬a zap🤬la pociągiem do gdańska i szuka c🤬ja we wsi.
Ty Velture jak na gościa proszacego kiedyś o pomoc to ciut za mocno na podobnych nadajesz.
Co do reszty szanownego grona sadoli...Nie lubię ukrów, wk🤬iają mnie, nie chcęich tu, ale robienie z nich naszych wrogów i podnoszenie do c🤬j wie jakiej rangi każdego wybryku jakiegoś upadlińca to tez debilizm. A debilizm mnie mierzi, każdego człowieka powinien....
Ukry są wk🤬iajace, mają w c🤬j wad i generalnie j🤬 3/4 tej nacji bo marnuje mój tlen.
To jest racjonalna postawa.
Haczyk jest ten, ze 3/4 Polaków wcale nie jest lepszych.
podpis użytkownika
Lets Burn!Na fb od c🤬ja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot j🤬ej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną k🤬a uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech k🤬a zap🤬la pociągiem do gdańska i szuka c🤬ja we wsi.