Pewnie fejk, ale c🤬j tam. Ważne, że jest okazja doj🤬 Ukrom. Mam rację, zjeby z wypranymi przez social media mózgami?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Na fb od c🤬ja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot j🤬ej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną k🤬a uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech k🤬a zap🤬la pociągiem do gdańska i szuka c🤬ja we wsi.
Roszczeniowość jest ponadnarodowa. Lata temu, za darmo wystawiłem meble na OLX-ie, to były pytania, czy przywiozę, czy stół będzie odnowiony bo widać rysy, czy łóżko wyprane, bo na pewno przepocone i tak dalej. Jak mówiłem: nie, to pretensje. A miało być za darmo, a teraz za transport muszę płacić, odnawiać, polerować, a to kosztuje piniążki! To byli sami Polacy, Ukraińców wtedy jeszcze nie było.
Nauczyłem się i nic za darmo nie oddaję. Zawsze jest cena, choćby symboliczna.