Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@blochno Gdzie jest napisane że on chce komentarzy w stylu "wow" ? Idź lepiej zrób mi kanapkę albo usmaż coś, bo pewnie mąż/chłopak w pracy a ty się op🤬lasz na komputerze, chyba że tak się napinasz bo ci dawno nikt rury nie przeczyścił, ooo tak jestem seksistą i c🤬j mnie to co o tym myślisz ;]
Gdy coś nie jest w 100% pewne, to uwielbiam wasze komentarze jedni znawcy drudzy obrońcy jeszcze inni napinacze. Jak tak się to czyta to zawsze wychodzę z założenia, że to lepsze niż filmik od którego to wszystko się zaczęło. Pewnie jest tak że GnS napisał odpowiedź dla jaj żeby zobaczyć jaka będzie reakcja, a reszta jak te zombi z obrony + od razu to boju.
@szachu44 Ja np. nigdy nie omijam komentarzy W każdym z nas siedzi troll, nawet w modach, w końcu to sadistic - mówisz co myślisz na pohybel hejterom .i.