podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Laska wymyśla sobie jakieś nieistniejące prawa, bo każdy sobie moze każdego nagrywać. Żaden to powód odmowy sprzedaży, więc art 135 kw. Wiadomo, że filmik od połowy i c🤬j wie o co chodzi, ale darcie papy i wymyslanie przepisów średnio wychodzi zawsze
Nagrywać to potrafi, Ala karabinu już nie potrafi trzymać. Gdy jego rodacy walczą na Ukrainie. Ten jest naj🤬y na obczyźnie. Niech już oni jadą do siebie, bo jak się z nimi robi. To skarżą.
Laska wymyśla sobie jakieś nieistniejące prawa, bo każdy sobie moze każdego nagrywać. Żaden to powód odmowy sprzedaży, więc art 135 kw. Wiadomo, że filmik od połowy i c🤬j wie o co chodzi, ale darcie papy i wymyslanie przepisów średnio wychodzi zawsze
Acha czyli tradycyjnie u nich strzał z ucha do gesbaitera to u nich sport narodowy.... I jeszcze będzie ci mówić że nie on k🤬a. A sam gesbaiter mi mówi kto k🤬a strzelił na mnie z dupy.... Hahah nam się śmiać chciało bo chciał być fajny ale noo gasebaiter ma ważniejsze sprawy na głowie niż ja noo po drugie mamy to ugadane tam noo.....