Uwazam, ze Polacy powinni wyplacic mu odszkodowanie za stres powstaly w wyniku zatrzymania. Przeciez on musial tyle w zyciu wycierpiec

nie zesraj sie.
World War Z - nie wiesz co to to nie p🤬l.
Masz zryty beret najwidoczniej tak jak lewaki, ktore placza, ze im sie krowy gwalci.
W ramach solidaryzacji z ukaina wyp🤬olisz literke Z z klawiatury i przestaniesz uzywac ? ja p🤬le - teraz juz rozumiem te wszystkie negatywne komentarze na twoj temat.
Debilu j🤬y czytaj z zrozumieniem mnie chodzi o to że koszta tych śmierdzieli my będziemy ponosić latami. Unia ściągnęła dla biednych Ukraińców cło to ci pierwsze co to pojechali po samochody żeby ściągnąć w dobrych cenach do swojego kraju. Naprawdę w obecnej sytuacji jest im to bardzo potrzebne. Jak widać ten konflikt nie robi na nich wrażenia skoro w takich chwili myślą o interesach zamiast o bezpieczeństwie swoim i swoich rodzin. Ukrainiec i ruski to to samo gówno.mielismy już przykłady co Ukraińcy kiedyś robili z polakami.to samo ścierwo co kacapy no ale teraz jest modne żeby ich bronić i każdy kto coś złego na nich napisze jest odrazu ruski. Każdy ma prawo do swojego zdania ale połowa debili go nie ma i kieruje się ogółem.jest moda na wyzywanie od ruskich to też tak będzie robić.
Debilu j🤬y czytaj z zrozumieniem mnie chodzi o to że koszta tych śmierdzieli my będziemy ponosić latami. Unia ściągnęła dla biednych Ukraińców cło to ci pierwsze co to pojechali po samochody żeby ściągnąć w dobrych cenach do swojego kraju. Naprawdę w obecnej sytuacji jest im to bardzo potrzebne. Jak widać ten konflikt nie robi na nich wrażenia skoro w takich chwili myślą o interesach zamiast o bezpieczeństwie swoim i swoich rodzin. Ukrainiec i ruski to to samo gówno.mielismy już przykłady co Ukraińcy kiedyś robili z polakami.to samo ścierwo co kacapy no ale teraz jest modne żeby ich bronić i każdy kto coś złego na nich napisze jest odrazu ruski. Każdy ma prawo do swojego zdania ale połowa debili go nie ma i kieruje się ogółem.jest moda na wyzywanie od ruskich to też tak będzie robić.
Ogólnie dobrze gadasz, ale mała korekta - tak jak mordowali naszych ukry, nie mordowali ani kacapy ani szkopy, mało tego jak szwaby i ruscy widzieli co ukry z Polakami wyprawiają to sami byli w wielkim k🤬a szoku, a teraz taka k🤬a jedna z drugą wielcy wyjadacze gówna z szoszońskiej dupy.
Ruscy za to gw🤬cili co się rusza i kradli co się da. Idzcie ruskim buty pucować za to że taką laską obdarzyli Polaków. Nie to co ukry.
Ruscy za to gw🤬cili co się rusza i kradli co się da. Idzcie ruskim buty pucować za to że taką laską obdarzyli Polaków. Nie to co ukry.
Jesteś poważnie ograniczony. Ukraińcy robili to, ruscy tamto. A potop szwedzki kojarzysz? Szwedów tez nie nawidzisz? Nawet już nie wspomnę o Niemcach. Jesteś głupi jak but. Świat jest tak skonstruowany że czy chcesz czy nie, będziesz płacił na Ukraińców i 500+ polskiej patologii. Mogłeś na PiS nie głosować. Tak więc nie p🤬l.
Tym razem odpisze ci normalnie bez wyzywania.
pracuje z Białorusinkami w biurze i powiem Ci luźni ludzie, oni też w piździe raczej mają swoją władzę tak jak i my więc do nich bym się nie przyp🤬alał aż tak
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:zrób im loda