A dlaczego kierowca z kamerą zjeżdża na lewy pas???? Obejrzyjcie uwaznie film Patałachy Sadole. Fakt zap🤬lali, ale gość zaczął im zajeżdżc droga, tamten spanikował i resztę widać. Widzę, że większości sadolkow prawko widzialo w internetach ....
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówZawsze jak jadąc autem widząc wysoko obdartą korę na drzewie, zastanawiałem się jak to możliwe że rozj🤬a jest aż tak wysoko. Zdawałem sobie sprawę, że był wypadek po krzyżach i zniczach, ale nigdy nie mogłem sobie wyobrazić jak to mogło wyglądać... Jap🤬le jak to w jednej sekundzie, można rozj🤬 sobie życie...
Kiedyś opowiadał mi ktoś, że statystycznie gdy dochodzi do wypadku, gdzie jest np. jedna osoba w aucie trzeźwa, a druga pijana, ta trzeźwa częściej ma obrażenia śmiertelne. Nie wiem czy to prawda i z czego to wynika. W tym filmie wydaje się, że główny impet uderzenia jest od strony kierowcy. W Polsce to nie tyle kłopot z pijanymi kierowcami tylko ogólnie z alkoholizmem. To nie jest tak, że naj🤬i się, a potem wsiedli, większość z tych osób pije codziennie i nie są w stanie przestać. Nie p🤬lcie o pasażerach, bo często nie wiesz nawet, że ktoś jest już trochę wskazujący, taki błyszczący. Jak ktoś chleje i jest zaawansowany, alkusem i skrzętnie to ukrywa [a są naprawdę mistrzowie w tej grze], to może Ci się wydawać, że gość taki jest ot po prostu zawsze.
A dlaczego kierowca z kamerą zjeżdża na lewy pas???? Obejrzyjcie uwaznie film Patałachy Sadole. Fakt zap🤬lali, ale gość zaczął im zajeżdżc droga, tamten spanikował i resztę widać. Widzę, że większości sadolkow prawko widzialo w internetach ....