Wysłany:
2013-11-01, 17:58
, ID:
2631015
19
Zgłoś
Spoko można się pośmiać. Ale większość z Was na jego miejscu by się obsrała jakby została bezdomnym. Nie widzieliście człowieka naj🤬ego? Przypomnijcie sobie gimby j🤬e jak w Waszym gronie byli ludzie naj🤬i do nieprzytomności albo najgorsze obrzygani czy c🤬j wie co jeszcze. Ten człowiek jeszcze próbuje wracać do celu który sobie obrał. Jakoś walczy z każdym dniem by mieć co zjeść , a Wy najlepiej pośmiać się z takiego człowieka albo najlepiej naj🤬 takiemu* bo co obroni się odda? . No ale najlepiej mieć wszystko k🤬a od tatusia albo mamusi na talerzyku i j🤬 wszystko bo mama i tata da na najnowszy c🤬j wie jak wyczarowany telefon czy tableta no albo na samochód.
I jak Wy się nauczycie szacunku do pracy ludzi jak taka p🤬da jedna z drugą wyglądają jak p🤬lone spedalone k🤬y w rurkach uj🤬e p🤬lonym kilogramowym żelem na włosach czy na twarzy wyp🤬olonym pudrem. - NIE NAUCZYCIE SIĘ NIC INNEGO JAK OBCIĄGANIE K🤬A DRUGIEMU
C🤬j mnie obchodzi czy dostanę pocisk czy też nie ale wiem jedno MAM K🤬A SZACUNEK DO LUDZI którzy szanują innych nie ważne czy to bezdomny, pijak , ćpun ALE WAŻNE ŻE CZŁOWIEK I POLAK! . NIE JAKIŚ J🤬IEC wyglądający jak pederasta.
* tak byłem świadkiem w momencie gdy dwoje j🤬ych c🤬li biło bezdomnego dzięki Bogu w tym momencie przechodziliśmy obok gdy to widzieliśmy. Nasza reakcja: daliśmy im solidny wp🤬l.
Gloria Victis!