Kiedy wybuchnie III światowa, to już nie będziecie musieli szerzyć swojej goebelsowskiej propagandy. Wierz mi, po was też przyjdą, towarzyszu. Wtedy mam nadzieję, że to mój granat z drona sprawi, że będziesz zdychał długo i w niewyobrażalnych cierpieniach.
Kiedy wybuchnie III światowa, to już nie będziecie musieli szerzyć swojej goebelsowskiej propagandy. Wierz mi, po was też przyjdą, towarzyszu. Wtedy mam nadzieję, że to mój granat z drona sprawi, że będziesz zdychał długo i w niewyobrażalnych cierpieniach.
A według Ciebie to co miała zrobić?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPrzede wszystkim nie wchodzić na jezdnię, gdy jadą po niej samochody, a najlepiej to nie stać też przy samych pasach, by nie prowokować uprzejmych pedziów do zatrzymywania się i stwarzania niebezpieczeństwa.
Rozwaliłeś system. To właśnie przez takich jak Ty stoje w samochodzie przed przejściem i nie przechodzicie pomimo tego, że zatrzymało się już wp🤬du aut. Jesteś zwykłą cipą i zawalidrogą.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów@: w tym akurat przypadku to wina kierowcy. Inni potrafili się zatrzymać, a tylko on nie. Do tego po łuku jazdy można zauważyć, że już wcześniej wypadł z pasa.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTyle że ja nie rozpatruję kto jest winien według przepisów (bo to jest wiadome). Kierowca się zagapił, i takie właśnie zdarzenia należy brać pod uwagę, gdy wchodzi się na jezdnię, bo w starciu pieszego z samochodem, to pieszy doznaje urazu - tu babie się upiekło, może to ją czegoś nauczy.