podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Odnośnie pieszej. Właśnie tak teraz w Niemczech wyglądają sugerowane przejścia dla pieszych, a by za pomocą pasów namalowanych na jezdni ni pokazywać pieszym że są uprzywilejowani. Bardzo mi się to podoba. Zasada jest genialnie prosta i polega na tym że przechodź sobie gdzie chcesz i jak chcesz tylko pamiętaj że masz zasrany obowiązek ustąpić wszystkim pojazdom i uważać aby nie wleźć komuś pod koła . Jeśli ci się to nie podoba to zap🤬laj dalej aż do najbliższego przejścia z sygnalizacją świetlną.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówOdnośnie pieszej. Właśnie tak teraz w Niemczech wyglądają sugerowane przejścia dla pieszych, a by za pomocą pasów namalowanych na jezdni ni pokazywać pieszym że są uprzywilejowani. Bardzo mi się to podoba. Zasada jest genialnie prosta i polega na tym że przechodź sobie gdzie chcesz i jak chcesz tylko pamiętaj że masz zasrany obowiązek ustąpić wszystkim pojazdom i uważać aby nie wleźć komuś pod koła . Jeśli ci się to nie podoba to zap🤬laj dalej aż do najbliższego przejścia z sygnalizacją świetlną.