Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ostatnio często mam ochotę tak zgnieść jednego szczura (szczura bot yorka nie można nazwać psem. Należy on do mojej dziewczyny i tak jak kocham wszystkie inne zwierzęta, szczególnie te dzikie które w chwile potrafiłyby pozbawić mnie ręki/ nogi/ życia, tak tego sk🤬iela szczerze nienawidzę. Gnojek rzuca się na każdego faceta który wchodzi do domu uczepiając się swoją parodią kłów, niestety w momencie gdy moja noga jest przygotowywana do soczystego kopniaka zawsze z boku pada zapytanie "co ty planujesz mu zrobić?!" Od roku męczę się z tym małym gównem, wiem że sadol to nie kółko wsparcia, ale może znacie jakiś szybki sposób pozbycie się tego psa nie zostawiając śladów zbrodni?
Nienawidzę Owczarków Niemieckich , zresztą wszystkiego co niemieckie
Taki z Ciebie nacjonalista, powiadasz. Czyli rozumiem, że jeśli ktoś zaoferowałby Ci (za darmo, skoro już teoretyzujemy) np. Porsche 911 Carrera S, BMW M6 albo Mercedesa SLR to byś odmówił? No bo przecież to niemieckie...